Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Η προ ημερών πολύ καλή εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στη Φίτεσε (νίκη με 2-1), δεν είχε συνέχεια για την κρητική ομάδα, που γνώρισε «βαριά» ήττα με 4-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, στο τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους.
Οι Κρητικοί είχαν πολύ κακή εικόνα ανασταλτικά και δέχθηκαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μία ομάδα πολύ πιο έτοιμη, καθώς σε λίγες ημέρες θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στην Eredivisie.
Στο 12’ έπειτα από λάθος του Ουές, ο Στόκερς έδωσε το προβάδισμα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λίντμπεργκ έκανε το 2-0. Στο 32΄οι Ολλανδοί πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Φοντάν, για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ ο Κάιπερς στο 50’ (4-0).
Ο ΟΦΗ μείωσε στο 70’ με τον Νέιρα, σημειώνοντας το γκολ της τιμής.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!