Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ιλουστρασιόν φυλλάδιο βουλευτή, οι γάμοι και οι κηδείες

Το ιλουστρασιόν φυλλάδιο βουλευτή, οι γάμοι και οι κηδείες

Δεν έχουμε προεκλογική περίοδο αλλά κάποιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι

Σίγουρα υπάρχουν βουλευτές και μάλιστα της ΝΔ που πιστεύουν ακόμα ότι έρχονται λίαν συντόμως… εκλογές. Δεν έχουν καν ηρεμήσει από τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές την Άνοιξη του 2023. Θέλετε ένα παράδειγμα; Χθες κυκλοφόρησε ευρέως στη Βουλή (όταν λέω «ευρέως» εννοώ σε όλους τους χώρους της) πολυτελές προεκλογικό φυλλάδιο βουλευτή με τα πεπραγμένα του (δηλαδή πόσες ομιλίες έκανε στη Βουλή, σε πόσες ήταν εισηγητής, σε πόσες επιτροπές πήρε μέρος κτλ.). Είχε φωτογραφίες μαζί με τον Πρωθυπουργό (στο Μαξίμου παρακαλώ) και διάφορα προεκλογικά συνθήματα τους στυλ «Είμαι πάντα κοντά σας» ή «για τη νίκη». Το περίεργο είναι ότι το τετρασέλιδο αυτό φυλλάδιο, ο συγκεκριμένος βουλευτής (που είναι βουλευτής περιφέρειας) θέλησε να το μοιράσει σε συναδέλφους του βουλευτές. Γιατί άραγε; Για να δείξει πόσο έτοιμος είναι για εκλογές ή για να τον βοηθήσουν μπας και αυξήσει τις ψήφους στην εκλογική του περιφέρεια.

Ο πολιτικός που δεν έλειψε ποτέ από κοντά μας

Θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν πέρασε απαρατήρητο το προεκλογικό αυτό φυλλάδιο του συγκεκριμένου βουλευτή. Μάλιστα σχηματίστηκε ένα γαλάζιο πηγαδάκι από βουλευτές και σχολίαζαν παλαιότερα προεκλογικά συνθήματα της παράταξης που έμειναν στην ιστορία. Θυμήθηκαν, για παράδειγμα, έτσι καλοκαιριάτικα το σύνθημα ενός βουλευτή της Α Αθήνας που έλεγε «έλειψα ποτέ από κοντά σας;».

Έλεγαν μάλιστα κάτι απίστευτες τις ιστορίες του, από τις οποίες μπορώ να σας μεταφέρω ότι ήταν τόσο δραστήριος στην εκλογική του περιφέρεια που δεν έχανε ούτε γάμο ούτε κηδεία. Στις κηδείες εμφανιζόταν πάντοτε ως «φίλος του νεκρού» και στους γάμους ως «φίλος του γαμπρού». Την Μ. Παρασκευή μάλιστα πήγαινε σε επιτάφιους στην Αθήνα, προσκυνούσε και έδινε ειλικρινή συλλυπητήρια στους… επιτρόπους λέγοντάς τους: «Χάσαμε τον Κύριο». Θυμήθηκαν όμως και έναν άλλο βουλευτή, τότε που η ανεργία στην χώρα μας κτυπούσε «κόκκινο», ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κρέμασε στο γραφείο του στην οδό Σόλωνος ένα πανό που έγραφε «Υψίστη αξία η εργασία». Έτσι με αυτές τις… θύμισες πέρασε η τελευταία ημέρα, προ των διακοπών, των βουλευτών στην Βουλή.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024