Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου: Καμία υπηρεσία δεν έχει προμηθευτεί κακόβουλο λογισμικό

Οικονόμου: Καμία υπηρεσία δεν έχει προμηθευτεί κακόβουλο λογισμικό

Συνεδριάζει σήμερα η αρμόδια επιτροπή

Καμία ελληνική υπηρεσία δεν έχει προμηθευτεί άρα δεν έχει χρησιμοποιήσει κακόβουλο λογισμικό. Αυτή τη διαβεβαίωση έδωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε φαντασία και συνωμοσιολογία την προσπάθεια να κατασυκοφαντηθεί η ελληνική κυβέρνηση και να συνδεθεί με την όλη ιστορία.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι από την στιγμή που ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά η θέση της κυβέρνησης ήταν ξεκάθαρη και παρέπεμψε στη δήλωση που είχε κάνει ζητώντας να διαλευκανθεί άμεσα η όλη αυτή υπόθεση.

Συνεδριάζει σήμερα η αρμόδια επιτροπή

«Από την πρώτη στιγμή που την κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, τοποθετηθήκαμε καθαρά. Θυμίζω την δήλωσή μου, ότι επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την ελληνική δικαιοσύνη. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να συγκληθεί άμεσα η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας για να δοθούν απαντήσεις και η επιτροπή θα συνεδριάσει σήμερα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Επιδιώκουμε, απαιτούμε και θα συνδράμουμε η έρευνα που διεξάγεται να καταλήξει σύντομα σε συμπέρασμα.

» Όσοι προσπαθούν αν δώσουν διαστάσεις συνωμοσίας για να κατασυκοφαντήσουν την κυβέρνηση να πως τα εξής» συνέχισε ο κ. Οικονόμου. «Ήδη από το 2018 αναφέρονται περιστατικά παρακολουθήσεων σε 45 χώρες του κόσμου ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα με ένα περιστατικό. Η ΕΕ εντόπισε στοιχεία παρακολούθησης στο τηλέφωνο του επιτρόπου Δικαιοσύνης Ρέιντερς. Καταγράφονται απόπειρες ή και παρακολουθήσεις για τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Εντουάρτ Φιλίπ, αξιωματούχους του ΥΠΕΞ της Φινλανδίας. Η κ. Καϊλή είπε ότι είχε το ίδιο θέμα στο κινητό. Το ίδιο και ευρωβουλευτές άλλων χωρών.

» Όταν λοιπόν το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν ο επίτροπος της ΕΕ, ευρωβουλευτές, Γάλλοι πολιτικοί καταλαβαίνει κανείς ότι η διάσταση του προβλήματος είναι παγκόσμια και πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που θέλουν να υπονοήσουν ορισμένοι. Οφείλουμε να βρούμε απαντήσεις που θα αυξήσουν τα επίπεδα ασφάλειας για όλους. Όλα τα άλλα είναι συκοφαντίες και υπονοούμενα. Και όσοι τα κάνουν, τα κάνουν για να κρύψουν τις αδυναμίες τους» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024