
Ρεβάνς διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Άρη
Ο Άρης ουσιαστικά έχει σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League, αλλά καλείται να βγάλει την υποχρέωση απόψε (21:00) κόντρα στην Γκόμελ
Η αποψινή ρεβάνς του Άρη με τη γηπεδούχο απόψε Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00, Novasports Prime) είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, μετά την 5άρα των Κιτρινόμαυρων στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.
Το ενδιαφέρον πλέον για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος έχει στραφεί στην επόμενη φάση του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.
Ωστόσο, πριν από τα ματς με τους Ισραηλινούς καλείται να βγάλει την υποχρέωση με την Γκόμελ.
Εξάλλου, οι Θεσσαλονικείς έχουν το κίνητρο των βαθμών για την Ελλάδα, αλλά και για τους ίδιους, ώστε τα επόμενα χρόνια να έχουν ακόμα καλύτερες κληρώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπούργος δεν πρόκειται να… αποκαλυφθεί ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πιθανότατα θα προχωρήσει σε ροτέισον, δίνοντας χρόνο σε αρκετούς παίκτες.
Πιθανές ενδεκάδες:
Γκόμελ: Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Γιουρίλ, Κοστρόβ, Μπάγκα, Σέντκο, Αντεόλα, Αλεκσίεβιτς, Μάκας.
Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Γκρέι, Πάλμα.
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Υπερασπίζεται τα αντιλαϊκά έργα του και ζητάει από την ΕΕ να αξιοποιήσει τα λόμπι της διαφθοράς
- Delivery: Στάση εργασίας για Wolt και efood την Κυριακή, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου διανομέα
- ΑΙ: Βλέπουμε για πρώτη φορά το μυθικό «χαμένο» γκολ του Πελέ – Μια αναπαράσταση που όμοια της δεν έχει υπάρξει
- «Είμαι πολυέξοδη» – Αποθέωση της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ταορμίνα για τους Dolce & Gabbana και η επόμενη Μπελούτσι
- Κυψέλη: Αναφορές ότι βρέθηκε βαλίτσα με διαμελισμένο πτώμα επί της Ευελπίδων
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ

