Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Πεντακάθαρο χέρι του Πλάνιτς στην κεφαλιά του Τικίνιο!

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Πεντακάθαρο χέρι του Πλάνιτς στην κεφαλιά του Τικίνιο!

Ο Πλάνιτς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της Μακάμπι σε κεφαλιά του Τικίνιο, με τον διαιτητή Στεφάνσκι να μη δίνει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού

Ο Πλάνιτς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της Μακάμπι σε κεφαλιά του Τικίνιο, με τον διαιτητή Στεφάνσκι να μη δίνει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει κόρνερ στο 12ο λεπτό, ο Γιώργος Μασούρας το εκτέλεσε, ο Βραζιλιάνος φορ των Πειραιωτών πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των Ισραηλινών, όμως η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Σέρβου αμυντικού, ενώ μάλιστα κατευθυνόταν στην εστία των φιλοξενούμενων.

Η παράβαση φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού, όμως ο διαιτητής Στεφάνσκι αλλά και ο βοηθός του έδειξαν «παίζεται», με τους παίκτες των Πειραιωτών να διαμαρτύρονται έντονα. Την ίδια ώρα ήταν έξαλλος και ο Πέδρο Μαρτίνς που πήγε στον βοηθό, ενώ ο ρέφερι του ματς διέκοψε το ματς για να βγάλει και κίτρινη κάρτα στον Βασίλη Τοροσίδη για διαμαρτυρίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δεν υπάρχει VAR, για αυτό και συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι, αφού η παράβαση είναι πεντακάθαρη…

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024