Προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα το Δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου
Εξοπλίστηκε με ειδικό αναβατόριο το Δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου και πλέον είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Να αθληθούν, να ασκηθούν και να απολαύσουν τα οφέλη της κολύμβησης στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» έχουν πλέον την δυνατότητα τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Το Κολυμβητήριο εξοπλίστηκε με ειδικό αναβατόριο, που εξασφαλίζει την ασφαλή, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νερό των πολιτών που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.
«Εξοπλίσαμε το Κολυμβητήριο με ειδικό αναβατόριο, που παρέχει την δυνατότητα άνετης και ασφαλούς πρόσβασης στην πισίνα στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.
Η κολύμβηση είναι μια αθλητική δραστηριότητα που προσφέρει εκγύμναση και ευεξία και θέλουμε να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη που δημιουργούνται από αυτήν όλοι οι δημότες μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

«Το αναβατόριο πισίνας με το οποίο εξοπλίσαμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι πιστοποιημένο, απλό στο χειρισμό και ασφαλές για όσους το χρησιμοποιούν. Αποτελεί ιδανική λύση για άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, καθώς παρέχει την δυνατότητα να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νερό για να μπορούν να χαρούν τα οφέλη της κολύμβησης», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.
Το αναβατόριο δεν είναι σταθερό, αλλά φορητό και έτσι παρέχει τη δυνατότητα μετακίνησής του και εύκολης αποθήκευσης για προστασία από φθορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το αναβατόριο η καθέλκυση του κολυμβητή μέσα στο νερό γίνεται σε περίπου 20 δευτερόλεπτα και η ανέλκυσή του σε περίπου 25 δευτερόλεπτα.
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη: Ακρίβεια παντού, οι πολίτες δεν χρειάζονται τη συμπόνοια σας αλλά λύσεις – Στο βήμα ο Μητσοτάκης
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- Hurriyet: Πουλήθηκαν οι S-400 σε άλλη χώρα του Κόλπου – Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442