Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατούσε: Τον παράτησε και... έγινε πλούσια στο Only Fans

Ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατούσε: Τον παράτησε και… έγινε πλούσια στο Only Fans

H Dara από τις ΗΠΑ βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη

H 37χρονη Dara ανακάλυψε το κρυμμένο μυστικό του αγοριού της μέσω… facebook.

H πρώην νοσοκόμα είχε δύο χρόνια σχέση με έναν άντρα και ενώ ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Η μελλοντική νυφούλα ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη με τον καλό της για να γνωρίσει τα πεθερικά της αλλά εκεί γνώρισε και το κρυφό παρελθόν του.

Διαβάστε επίσης: Πήγε στο γάμο της κόρης της και έφυγε… αρραβωνιασμένη

Σύμφωνα με την nypost.com λίγο μετά την γνωριμία με την μέλλουσα πεθερά της η Dara, αποφάσισε να την ψάξει στο Facebook για να γίνουν φίλες. Τότε διαπίστωσε ότι ακολουθούσε έναν λογαριασμό, στον οποίο η φωτογραφία ήταν του συντρόφου της, ο οποίος πόζαρε αγκαλιά μαζί με μια άλλη έγκυο γυναίκα. Έτσι, έψαξε για περισσότερες πληροφορίες και διαπίστωσε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν οκτώ μηνών έγκυος και σε σχέση με τον σύντροφό της.

Και τα δυσάρεστα δεν τελείωσαν εκεί. Ο σύντροφός της παραδέχτηκε όχι μόνο ότι είχε μια δεύτερη οικογένεια αλλά και ότι ξόδεψε όλες τις οικονομίες της για να την συντηρήσει.

Η εκδίκηση ήρθε… γυμνή

Η 37χρονη πέρα από το σοκ της προδοσίας, έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη και με τα χρέη της, καθώς ο πρώην σύντροφος της, ναι μεν εξακολουθούσε να την διεκδικεί, όμως ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα της επέστρεφε τα χρήματα.

Έτσι, η ίδια βρήκε την λύση στο OnlyFans και όπως υποστήριξε, μέσα σε έναν μήνα έβγαλε 30.000 δολάρια, όσα δηλαδή έβγαζε σε έναν χρόνο ως νοσοκόμα. Αφού λοιπόν, μπόρεσε να βγάλει «τα σπασμένα» -όπως είπε- παραιτήθηκε από την δουλειά ως νοσοκόμα και πλέον ζει από το OnlyFans.

Η Dara αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 500.000 δολάρια και μάλιστα δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την νέα εργασία της, μια απόφαση που δεν μετανιώνει καθόλου. Παρόλα αυτά, διευκρινίζει ότι μπορεί να περνάει καλά, αλλά οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο εξαιτίας των χρεών και πως σε αντίθετη περίπτωση μάλλον δεν θα το είχε κάνει.

Μάλιστα, σχετικά με τον πρώην, είπε ότι δεν της επέστρεψε τα χρήματα, όμως της ζήτησε επανασύνδεση, ειδικά από την στιγμή που είδε ότι έχει OnlyFans . Αυτή όμως τον έχει μπλοκάρει και αποφεύγει τα μηνύματα του, γιατί όπως είπε θέλει να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024