Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασημίνα Χατζηανδρέου: Κολάζει με το μαγιό της στην παραλία μετά το survivor

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Κολάζει με το μαγιό της στην παραλία μετά το survivor

Αντέχετε να τη δείτε;

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου απολαμβάνει τις διακοπές της μετά τον τελικό του Survivor.

Το «Βουνό» του φετινού παιχνιδιού έδειξε από την πρώτη της μέρα στο παιχνίδι πως είναι πολύ δυναμική και πολύ καλή στα αθλήματα. Με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης και να τερματίσει στην τρίτη θέση, λίγο πριν το μεγάλο τελικό.

Άλλωστε, αυτός ήταν αντρική υπόθεση. Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Στάθης Σχίζας ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης. Η νεαρή λοιπόν, αφού βγήκε από το παιχνίδι περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με το σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Η 22χρονη αθλήτρια τις προηγούμενες ημέρες αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές με τον αγαπημένο της στην Κύπρο και όχι σε κάποιο ελληνικό νησί.

Ο λόγος είναι πως ο τραγουδιστής είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις εκεί. Συγκεκριμένα, είχε προγραμματισμένη συναυλία και η Ασημίνα αποφάσισε να τον συνοδεύσει, συνδυάζοντας επί τη ευκαιρία και μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Η ίδια έκανε τις βόλτες της, κολύμπησε στα καταγάλανα νερά και άναψε φωτιές στην παραλία αλλά και στο Instagram με τις εντυπωσιακές και σέξι φωτογραφίες πόσταρε.

Για τις βουτιές της επέλεξε ένα λευκό μπραζίλιαν μπικίνι και μοίρασε εγκεφαλικά με το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η σχέση με το Χρήστο Δάντη

Μετά την αποχώρηση της από το survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη αποκαλύπτοντας τον τρόπο που γνωρίστηκαν.

«Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live και έχω είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα που είχε πει. Και τον είχα κάνει tag. Μου απάντησε στο story μου και πήγα για καφέ την επόμενη μέρα και ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω. Βγήκα και γνωριστήκαμε. Μετά βρεθήκαμε στην Αθήνα και βγήκαμε για ένα φαγητό και έτσι ξεκίνησε».

Συνέχισε λέγοντας: «Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024