Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου από την είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου. Η 43χρονη ήταν συνιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης στο Λόγγο Αιγιαλείας και ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή.
Επίσης, υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία και είχε τη δική της διαδικτυακή εκπομπή.
Οι οικείοι της τη βρήκαν νεκρή το πρωί της Δευτέρας (25/7) μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο όλα θα διευκρινιστούν με τη νεκροψία – νεκροτομή.
Σημειώνεται, ότι στις 3 Φεβρουαρίου του 2011 ο πατέρας της, Άγγελος, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης.
Η τελευταία της ανάρτηση στο Facebook
Η εκλιπούσα είχε μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της, Γιώργο. Συχνά μιλούσε γι΄αυτόν και αναφερόταν προς το πρόσωπό του σε αναρτήσεις που έκανε στα social media.
Μάλιστα, στο τελευταίο της ποστ στο Facebook, στις 22 Ιουλίου, δήλωσε «ερωτευμένη» μαζί του. Έγραφε συγκεκριμένα: «Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας