Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Βιεϊρίνια

Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από ίωση, έχει χάσει πολλές δυνάμεις και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τη ρεβάνς με την Λέφσκι.

Την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τη σημερινή προπόνηση να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Λύρατζης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τον επαναληπτικό με τους Βούλγαρους.

Αντίθετα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν κατάφερε να λάβει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας και παραμένει αμφίβολος για τη μάχη της Πέμπτης με την Λέφσκι. Ο Πορτογάλος αμυντικός ταλαιπωρείται από μια ίωση, η οποία δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Σόφιας, με τον πολύπειρο μπακ να έχει χάσει πολλές δυνάμεις.

Ο Βιεϊρίνια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και θα προσπαθήσει να λάβει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πάντως, είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς πρόκειται για τον πιο έμπειρο παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος ποντάρει στην εμπειρία και την ποιότητα του Πορτογάλου, στη μάχη που θα δώσει ο Δικέφαλος του Βορρά για να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

Εάν ο Αντελίνο ξεπεράσει την ίωση και βρεθεί στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ. Σε αντίθετη περίπτωση, θα βρεθεί στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024