Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε 9 ετών – Η φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε 9 ετών – Η φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι

Το κλικ της Κέιτ Μίντλετον αποτύπωσε το ανέμελο χαμόγελο του γιου της

Ο πρίγκιπας Τζορτζ επιδεικνύει το χαμόγελό του και ποζάρει ανέμελος και ξέγνοιαστος στην επίσημη φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι για τον εορτασμό των 9ων γεννεθλίων του.

«Ο Τζορτζ γίνεται 9!», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στα social media και συνοδεύεται με emoji μπαλονιών και μιας τούρτας γενεθλίων

Τη φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, ενώ η οικογένεια βρισκόταν σε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Τζορτζ φοράει ένα μπλε μπλουζάκι πόλο και ποζάρει χαμογελαστός στο φακό, ενώ η ομοιότητα με τον πατέρα του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ ενόψει των ένατων γενεθλίων του αύριο», ανέφερε το ζευγάρι σε μια δήλωση.

Τα τελευταία χρόνια η Κέιτ Μίντλετον έχει καθιερώσει την… παράδοση να φωτογραφίζει τα πορτραίτα των παιδιών της, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, καθώς είναι γνωστό ότι εκείνη κρύβεται πίσω από τον φωτογραφικό φακό.

Η άλλη πλευρά του πρίγκιπα Τζορτζ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι δείχνει μία άλλη πλευρά του πρίγκιπα Τζορτζ, περισσότερο χαλαρή, καθώς τον έχουμε συνηθίσει σε πιο σοβαρές εμφανίσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Βέβαια, ο μικρός πρίγκιπας μάς είχε χαρίσει πρόσφατα viral στιγμιότυπα από το φετινό Wimbledon, ο οποίος ήταν αρκετά ζωηρός, ενώ έδειχνε να αισθάνεται ενίοτε άβολα λόγω της έντονης ζέστης κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος.

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024