Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Χιλιάδες οι ρωσικές απώλειες καθημερινά σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο

Ουκρανία: Χιλιάδες οι ρωσικές απώλειες καθημερινά σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για σχεδόν πέντε μήνες με Αμερικανό αξιωματούχο να τονίζει ότι οι ρωσικές απώλειες είναι βαριές.

Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι ο ρωσικός στρατός υφίσταται χιλιάδες απώλειες καθημερινά στον πόλεμο που διεξάγει στην Ουκρανία, έχοντας χάσει συνολικά χιλιάδες υπολοχαγούς και λοχαγούς, δήλωσε υψηλόβαθμός αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν επίσης ότι η Ουκρανία έχει καταστρέψει περισσότερους από 100 ρωσικούς στόχους «υψηλής αξίας» εντός της Ουκρανίας, στους οποίους περιλαμβάνονται διοικητήρια, αποθήκες πυρομαχικών και σημεία αντιαεροπορικής άμυνας.

Τι πιστεύει ο Ζελένσκι

Ο ουκρανικός στρατός έχει τη δυνατότητα να ισχυροποιήσει τη θέση του στο πεδίο των μαχών και να προκαλέσει μεγάλες απώλειες στους Ρώσους εισβολείς, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετά τη συνάντηση που είχε με ανώτερους διοικητές των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Ζελένσκι είπε μεταξύ άλλων ότι συζητήθηκε η προμήθεια σύγχρονων οπλικών συστημάτων, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να ενταθούν οι επιθέσεις κατά των ρωσικών δυνάμεων.

«Συμφωνήσαμε ότι οι δυνάμεις μας έχουν τις δυνατότητες να σημειώσουν πρόοδο στο πεδίο των μαχών και να προκαλέσουν νέες σημαντικές απώλειες στους κατακτητές», ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, ο Ουκρανός πρόεδρος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024