Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου για Παρτιζάν: «Το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν καθοριστικό»

Παπαπέτρου για Παρτιζάν: «Το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν καθοριστικό»

Τι είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για τη μεταγραφή του στην Παρτιζάν και το ρόλο που έπαιξε σε αυτήν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι και επίσημα παίκτης της Παρτιζάν εδώ και λίγες μέρες, με τον έλληνα άσο να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της σερβικής ομάδας.

Ο έλληνας φόργουορντ μίλησε για το τηλεφώνημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ήταν καθοριστικό για να μετακινηθεί στο Βελιγράδι, για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Mozzartsport:

Για την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, θα είναι το δεύτερο σπίτι μου, ένας σύλλογος που σέβομαι απόλυτα. Περάσαμε πολλά μαζί και νιώσαμε πως είχε έρθει η ώρα για μια αλλαγή. Διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, έχω μόνο καλά λόγια για όλους. Τώρα, όμως, είμαι αθλητής της Παρτιζάν, οι προσδοκίες της οποίας ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές μου. Μου παρουσίασαν ένα πλάνο που μου άρεσε πάρα πολύ, όπως όλα στο σύλλογο. Στο τέλος της ημέρας αποφάσισα να υπογράψω για ένα σύλλογο που σημαίνει πολλά στην Ευρώπη».

Για το πώς προέκυψε η συμφωνία με την Παρτιζάν: «Ο σύλλογος επικοινώνησε με τον ατζέντη μου και αμέσως αντιλήφθηκα πως υπάρχει για μένα ένα νέο περιβάλλον. Όπως και να το κάνουμε, το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν καθοριστικό. Μόλις κλείσαμε, πήρα την απόφασή μου να παίξω για την Παρτιζάν. Όταν, σε πρώτη φάση, είπα στον ατζέντη μου ότι με ενδιαφέρει η προοπτική της Παρτιζάν, με πήρε τηλέφωνο ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Δε μιλήσαμε πολύ, αλλά γρήγορα συνειδητοποιήσαμε πως σκεφτόμαστε με τον ίδιον τρόπο και έχουμε παρόμοιες προσδοκίες. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Για να είμαι ειλικρινής, η πρόσκλησή του είναι μεγάλο κίνητρο για μένα, επειδή θέλω να είμαι τόσο αφοσιωμένος σε αυτό το πλάνο, όπως εκείνος. Στη διάρκεια της επικοινωνίας που είχαμε το ένιωσα αυτό. Πίστεψα ότι θα ήταν σπουδαίο να δουλέψουμε μαζί. Εξάλλου, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλει να κατακτά τίτλους, όπως κι εγώ. Θα είναι τιμή για μένα να δουλέψω μαζί του».

Για την Παρτιζάν της νέας σεζόν: «Για μένα είναι ξεκάθαρο πως έχουμε πολύ ταλέντο σε κάθε θέση. Διαθέτουμε πληθώρα παικτών, που έχουν δείξει την ποιότητά τους εδώ και χρόνια. Η Παρτιζάν μπορεί να μην έχει το μεγαλύτερο προϋπολογισμό ή την πιο ακριβή ομάδα στην Ευρώπη, αλλά είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ειδικά μπροστά στο κοινό μας, που είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος θα φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα: «Ο Νέντο είναι πολύ καλός φίλος μου, είχαμε εξαιρετική σχέση αυτή τη διετία στην Αθήνα. Είναι ένας τρομερός τύπος, τον σέβομαι απόλυτα τόσο ως άνθρωπο όσο και ως αθλητή. Μέχρι τώρα μοιραζόμασταν τα ίδια αποδυτήρια, τώρα θα είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο. Αναμένω μεγάλες μονομαχίες στο παρκέ, πραγματικά ντέρμπι ανάμεσά μας. Έφυγε από τον Παναθηναϊκό πριν από μένα, στεναχωρήθηκα που δε θα είμαστε πια συμπαίκτες. Μετά συνειδητοποίησα πως η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να είμαστε πάλι στην ίδια πόλη. Μιλήσαμε γι’ αυτό που βρίσκεται μπροστά μας, ξέρουμε πως δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι όταν ξεκινούν οι αγώνες».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024