
To «BHMAGAZINO» με τον Αντρέα Μποτσέλι στο εξώφυλλο
Eνα υπέροχο, αυγουστιάτικο «δώρο» ο σινιόρε Μποτιτσέλι για τους Έλληνες θαυμαστές του αλλά και τους ξένους που θα βρίσκονται στη χώρα μας.
Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι φιλοξενείται αυτή την Κυριακή στο εξώφυλλο του “BHMAGAZINO”.
Ο δημοφιλής παγκοσμίως καλλιτέχνης με τα 75 εκατομμύρια άλμπουμ σε μία αποκλειστική συνέντευξη λίγες εβδομάδες πριν πετάξει στη Χαλκιδική για ένα μοναδικό ρεσιτάλ.
Ο Μποτσέλι λέει ότι λατρεύει τη ζωή και απολαμβάνει την κάθε μέρα, την κάθε στιγμή. Θεωρεί ότι η φωνή είναι ένα δώρο με αξία απροσμέτρητη, μιλάει για τη σχέση του με τον χρόνο, τη δουλειά του, την αγάπη για τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Eνα υπέροχο, αυγουστιάτικο «δώρο» ο σινιόρε Μποτιτσέλι για τους Έλληνες θαυμαστές του αλλά και τους ξένους που θα βρίσκονται στη χώρα μας.
- Νέα Αριστερά: Οι Έλληνες στρατιωτικοί και το αμυντικό υλικό μας δεν έχουν καμία θέση σε ξένη χώρα
- Ο Τζέιμς Χάρντεν προπονήθηκε στη Μύκονο – «Άρωμα» από NBA στο κλειστό της «Άνω Μερά»
- Κέρκυρα: Φωτιά στους Γιαννάδες – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Κακοκαιρία: Στην Ιστιαία Ευβοίας τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Καταγράφηκαν 58.000 κεραυνοί
- ΚΚΕ: Νέα επιβεβαίωση της άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο
- Σταύρος Γεωργίου: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον γνωστό ποινικολόγο – Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος