
Στην τελική ευθεία για Πλάνιτς η ΑΕΚ – Στα σκαριά και άλλος στόπερ
Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές στην ΑΕΚ
«Τρέχει» να κλείσει το μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας η ΑΕΚ.
Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να τελειώσουν σύντομα αυτό το μεταγραφικό μέτωπο, με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς να έχει ήδη πάρει κατεύθυνση για Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ολοκλήρωση της μεταγραφικής του υπόθεσης θεωρείται θέμα χρόνου, με την Ένωση να έχει… αγκαλιάσει το σέρβο αμυντικό.
Ο 30χρονος παίκτης προβάρει την κιτρινόμαυρη φανέλα και τα πάντα φανερώνουν πως το ζήτημα θα τελειώσει οριστικά μετά τη διπλή μάχη της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ασφαλώς, στην ΑΕΚ δε μένουν μόνο στον Πλάνιτς και κινούνται για την απόκτηση και ενός δεύτερου κεντρικού αμυντικού.
Ράντεκ Κουχάρσκι και Μπρούνο Άλβες εξετάζουν τις επιλογές τους για τον παρτενέρ του Σέρβου, με τέσσερις περιπτώσεις να βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο προσκήνιο.
Ο Δικέφαλος θα επιχειρήσει να κλείσει και τον δεύτερο στόπερ πριν μας αποχαιρετήσει ο Ιούλιος.
- Καθηγητής του Χάρβαρντ για Τραμπ: «Ας το παραδεχτεί, τα έκανε θάλασσα με το Ιράν»
- Πανελλαδικές 2026: Tα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας που έπεσαν στα ΕΠΑΛ
- Σίλβερ: «Σε εξέλιξη οι συζητήσεις με Euroleague – Αυτά είναι τα δεδομένα για το NBA Europe»
- Καρχαρίες: Ποια είδη υπάρχουν στην Ελλάδα – Χάρτης με τα σημεία όπου έχουν εμφανιστεί
- Σύγκρουση Σλοβακίας – ΕΕ για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών
- Ελ Νίνιο: Ένα πολύ ισχυρό φαινόμενο πλησιάζει – Τι μπορούμε να περιμένουμε;



