Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εδωσαν τα χέρια ΑΕΚ και Μακάμπι για Πλάνιτς»

«Εδωσαν τα χέρια ΑΕΚ και Μακάμπι για Πλάνιτς»

Τελειωμένη θεωρούν στη Σερβία τη μετακίνηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς στην ΑΕΚ.

Βαλίτσες για Ελλάδα φέρεται να ετοιμάζει ο Μπόγκνταν Πλάνιτς! Όπως αποκαλύπτουν στη Σερβία, ΑΕΚ και Μακάμπι Χάιφα έχουν φτάσει σε deal, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να μετακομίζει στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Πλάνιτς είναι ο διακαής πόθος των «κιτρινόμαυρων» για το κέντρο της άμυνας και όπως φαίνεται, ο Σέρβος στόπερ παίρνει σιγά σιγά τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportski Zurnal», γίνεται λόγος για συμφωνία της ΑΕΚ και της Μακάμπι στα 1.3 εκατομμύρια ευρώ, με τον 30χρονο στόπερ να μετακομίζει στον δικέφαλο μετά τη διπλή μάχη των Ισραηλινών με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Ο Πλάνιτς θα θα αφήσει την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα μέχρι το τέλος του μήνα και θα μετακομίσει στην Ελλάδα», αναφέρεται στον πρόλογο του ρεπορτάζ της σερβικής εφημερίδας.

«Η ΑΕΚ προσέφερε στον σύλλογο από τη Χάιφα αποζημίωση 1,3 εκατομμυρίων ευρώ και στον Πλάνιτς μισθό 700.000 ευρώ τη σεζόν. Η Μακάμπι δέχτηκε, αλλά προϋπόθεση είναι ο Πλάνιτς να παίξει δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League», είναι ακόμη μία επισήμανση στο δημοσίευμα.

«Τα ισραηλινά ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι η Μακάμπι είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Πλάνιτς. Στη Χάιφα θα έρθει ο Νέναντ Τσβέτκοβιτς, ο στόπερ της Άσντοντ», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024