Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νάσος Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ικανοποιημένος με τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ικανοποιημένος με τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες»

Αναφορικά με τη δέσμευση του πρωθυπουργού για στήριξη στους πληγέντες από τις φωτιές, ο Νάσος Ηλιόπολους ανέφερε πως «τις υποσχέσεις για την στήριξη της πολιτείας, τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν».

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις μεγάλες φωτιές που καίνε από χθες την Αττική, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως ανέφερε, «ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης», ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε».

Διαβάστε επίσης: Φόβοι για αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα – Σε ολονύκτιο συναγερμό η Πυροσβεστική

«Οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας ακόμα περιμένουν…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ενώ καίγονται ακόμα σπίτια στην Αττική, με άγνωστο μέχρι στιγμής τον αριθμό των κατοικιών που έχουν καταστραφεί, «δεν δίστασε (σ.σ. ο πρωθυπουργός) να πει ότι οι ζημιές είναι περιορισμένες».

Και προσέθεσε πως «είναι ικανοποιημένος με τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική και τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες».

Αναφορικά με τη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη για στήριξη στους πληγέντες από τις φωτιές, ο Νάσος Ηλιόπολους ανέφερε πως «τις υποσχέσεις για την στήριξη της πολιτείας προς όσους έχουν πληγεί, τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν».

«Χωρίς ντροπή, ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκειά του, αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024