Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις
«Παγωμάρα» στις τάξεις της Ντόρτμουντ μιας και οι Βεστφαλοί ένακαν γνωστό πως το μεγάλο μεταγραφικό της απόκτημα από τον Άγιαξ, Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων.
- Ντέιβιντ Σουίμερ: Και όμως, ο Ρος από τα Φιλαράκια ένιωθε τρόμο
- Η σερίφης της Φλόριντα υπόσχεται να μην συμμετάσχει στις μαζικές απελάσεις
- Λάρισα: Νέα μαρτυρία για τον αγνοούμενο – «Είμαι πιο αισιόδοξος από την πρώτη μέρα» λέει ο Γιώργος Τσούκαλης
- Σχηματάρι: Βίντεο λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα – Η δεξαμενή νερού που προσπάθησε να αποφύγει ο αστυνομικός
Άσχημα είναι τα μαντάτα που έρχονται από το «στρατόπεδο» της Ντόρτμουντ. Πιο συγκεκριμένα οι Βεσταφαλοί έκαναν γνωστό πως κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Άλε διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις.
«Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.
Sebastien #Haller hat das #BVB-Trainingslager in Bad Ragaz krankheitsbedingt verlassen müssen und ist bereits zurück nach Dortmund gereist. Bei Untersuchungen wurde ein Hodentumor entdeckt.
Gute Besserung, @HallerSeb! 🙏🙏
Weitere Infos: https://t.co/XPaNATxgDI pic.twitter.com/v6hA6MeGLV
— Borussia Dortmund (@BVB) July 18, 2022
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις