Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόρινθος: Η 18χρονη που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο ενάμιση χρόνο πριν

Κόρινθος: Η 18χρονη που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο ενάμιση χρόνο πριν

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι η κοπέλα είχε χάσει με παρόμοιο τρόπο τον κολλητό της

Λίγες ώρες πριν κηδευτεί η 18χρονη Αναστασία, που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, μία συγκλονιστική μαρτυρία αποκαλύπτει την τραγωδία που δεν έχει τέλος.

Η 18χρονη είχε βιώσει την απώλεια ενάμιση χρόνο πριν, όταν έχασε τον κολλητό της από τροχαίο. Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του νεαρού, η οποία μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε τον εφιάλτη που ξύπνησε ξανά με την τραγική είδηση πως η Αναστασία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

«Η Αναστασία ήταν κολλητή με τον γιο μου. Ο γιος μου έφυγε σε τροχαίο με αυτοκίνητο πριν ενάμιση χρόνο, όταν ήταν, 18 χρονών, όπως και η Αναστασία. Την ήξερα πολύ καλά την κοπέλα», δήλωσε η Αλεξία Γόγολα και συνέχισε:

«Εγώ όταν έμαθα ότι έφυγε το κορίτσι έβαλα τις φωνές, είναι σαν να ζω το ίδιο πράγμα. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τον είχε δει και στον ύπνο της».

Εκείνο το βράδυ, πριν γίνει το τροχαίο, «το κορίτσι ήταν στο Βραχάτι, εκεί βρήκε όλους τους φίλους της, όπως και τον γιο μου τον μεγάλο, τους χαιρέτησε, μίλησαν και το πρωί έγινε αυτό. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Τα άλλα παιδιά δεν τα γνώριζα», κατέληξε η κα Γόγολα.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα που οδηγούσε ο 15χρονος αδερφός της Αναστασίας συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 69χρονος Άγγλος.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για την 18χρονη και τον 16χρονο, που κάθονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ ο 15χρονος οδηγός έμαθε το τραγικό γεγονός κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψε η θεία του, ο νεαρός ούρλιαζε μόλις έμαθε από τα χείλη της μητέρας του πως η αδερφή του ήταν νεκρή.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024