Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός από εξαιρετικός τενίστας είναι και αρκετά δραστήριος στο Twitter. Ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει ορισμένα tweets χωρίς προφανή λόγο και χωρίς κάποια διασύνδεση με την επικαιρότητα, όπως αυτό που έκανε την Δευτέρα (18/7).
Ο Τσιτσιπάς ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ζάκυνθο παρέα με την συντροφό του, αυτή την φορά ασχολήθηκε με τα ψάρια και τους εξωγήινους, με ένα tweet που προσπαθεί να μπει στην ψυχολογία ενός ψαριού όταν βλέπει μπροστά του τη διαδικασία του ψαρέματος.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα με τη μαχήτρια της ζωής Πέννυ Ρόγκα που νίκησε τον καρκίνο, να αποκαλύπτει ότι θα συνεχίσει να παίζει βόλεϊ για τουλάχιστον μία ακόμη χρονιά.
Η Λεβάντε πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης, με τις δύο ομάδες πλέον να έχουν δύο βαθμούς διαφορά στη μάχη για την παραμονή στη κατηγορία.