Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: «Δεν μπορώ να επιστρέψω χωρίς τον Μάρτιν» λέει ο αδερφός του αγνοούμενου

Χαλκιδική: «Δεν μπορώ να επιστρέψω χωρίς τον Μάρτιν» λέει ο αδερφός του αγνοούμενου

Αμείωτη παραμένει η αγωνία για την τύχη του 31χρονου αγνοούμενου στη Χαλκιδική.

Ώρες αγωνίας για την τύχη του 31χρονου αγνοούμενου Μάρτιν Γιοβανόφσκι περνά η οικογένειά του και οι φίλοι του. Έχουν περάσει δέκα ημέρες από τη μοιραία πτώση τους στη θάλασσα, στο Ποσείδι Χαλκιδικής, χωρίς ο 31χρονος να δώσει σημεία ζωής.

Ο αδελφός του 31χρονου Μάρτιν, Γκόραν Γιοβανόφσκι βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά τις έρευνες για τον εντοπισμό του αδελφού του.

Η οικογένεια του αγνοούμενου, έφτασε στην περιοχή της Χαλκιδικής την προηγούμενη εβδομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία, μαζί με φίλους και εθελοντές από την πατρίδα του, προκειμένου να βοηθήσουν τις ελληνικές δυνάμεις.

«Δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου χωρίς τον αδελφό μου»

Ο Γκόραν επανέλαβε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του χωρίς τον αδελφό του, είτε είναι ζωντανός ή νεκρός.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα στην μητέρα μου. Πώς θα την γυρίσω στην πατρίδα χωρίς τον αδελφό μου; Για αυτό ζητώ από την ελληνική κυβέρνηση, αν μπορεί, να μας βοηθήσει με οποιανδήποτε τρόπο».

«Γνωρίζεται ήδη ότι ενεργά ψάχνουμε τον αδελφό μου δέκα ημέρες και μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα σημάδι, κανένα αποτέλεσμα, τίποτα», σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι η έρευνα για τον αδελφό του κοστίζει αρκετά, ζητώντας τη βοήθεια των Ελλήνων και τις κυβέρνησης, ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές που στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Η έρευνα για τον αδελφό μου έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ακριβή. Νοικιάζουμε αεροπλάνα, υποβρύχια drones και με θερμικές κάμερες, σκάφη. Έχει γίνει πλέον πολύ ακριβή η έρευνα και η οικογένειά μου δεν μπορεί να το αντέξει άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές που έχουν έρθει από την πατρίδα μου, τον ΟΦΚΑΘ που είναι συνέχεια δίπλα μας και δεν μας έχει αφήσει ούτε λεπτό, όλους τους ανθρώπους για τις δωρεές που έρχονται από παντού, καθώς χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Επίσης, την Ελληνική κυβέρνηση που έδωσε παράταση στις έρευνες για μερικές ημέρες και πραγματικά το εκτιμούμε αυτό», πρόσθεσε ο Γκόραν.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024