Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλκης Καμπανός: Αίτημα στην Εισαγγελία να γίνει η δίκη στην Αθήνα - Τι επικαλείται ο Αλέξης Κούγιας

Αλκης Καμπανός: Αίτημα στην Εισαγγελία να γίνει η δίκη στην Αθήνα – Τι επικαλείται ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλεξης Κούγιας, δικηγόρος του Αλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη, ζητεί να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα.

Αίτημα να διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στην Αθήνα, θα υποβάλει την Τρίτη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο , ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένειά του θύματος.

Δολοφονία Άλκη: Να γίνει στην Αθήνα η δίκη ζητά η οικογένεια του 19χρονου

Αντίστοιχο αίτημα θα υποβάλει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά την παραπεμπτική εισαγγελική πρόταση εν αναμονή της έκδοσης του βουλεύματος από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Να γίνει στην Αθήνα η δίκη ζητά η οικογένεια του 19χρονου

Διαβάστε επίσης: Οι γονείς του Άλκη και οι γονείς των θυμάτων των γυναικοκτονιών γραφείο της υφυπουργού Ισότητας

Ο Αλέξης Κούγιας  θα ζητήσει, όπως αναφέρει σε σχετική δήλωση του, να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων κατηγορίας, των γονέων του Άλκη Καμπανού, αλλά και των ένορκων – μελών του Δικαστηρίου λόγω της εγκληματικής προσωπικότητος των δραστών και του εγκληματικού περιβάλλοντός τους.

Η ανακοίνωση

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έχει ως εξής:

Σήμερα η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κυρία Χαρίκλεια Χοβαρδά υπέβαλε προς το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης την πρόταση της, η οποία αφορά ποιες κατά την εισαγγελική γνώμη πρέπει να είναι οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν στο Δικαστήριο οι δράστες της δολοφονίας εις βάρος του αείμνηστου Άλκη Καμπανού.

Υπόμνημα

Ο κ. Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας  θα επεξεργαστούμε την εισαγγελική πρόταση και με υπόμνημα μας θα εκφράσουμε και τις δικές μας απόψεις, ώστε το Δικαστικό Συμβούλιο να αποφασίσει με κυριαρχικό τρόπο ποιο θα είναι τελικώς το κατηγορητήριο εις βάρος αυτών των δραστών.

«Εγκληματική προσωπικότητα»

Συγχρόνως αύριο θα υποβάλουμε προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αλλά και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κο Ισίδωρο Ντογιάκο, το αίτημα μας να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων κατηγορίας, των γονέων του Άλκη Καμπανού, αλλά και των ένορκων – μελών του Δικαστηρίου λόγω της εγκληματικής προσωπικότητος των δραστών και του εγκληματικού περιβάλλοντός τους.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024