Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταύρος Νικολαΐδης: Ο ρόλος του «Μιχαλάκη» και η ομοφυλοφιλία

Σταύρος Νικολαΐδης: Ο ρόλος του «Μιχαλάκη» και η ομοφυλοφιλία

Σταύρος Νικολαΐδης: Μετά τον "Μιχαλάκη" οι κοπέλες που έβγαιναν νόμιζα ότι ήμουν γκέι

Ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε ποιος ήταν ο ρόλος που τον έχει στιγματίσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην On Time για την πετυχημένη σειρά Εγκλήματα και τον ιδιαίτερο ρόλο του.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το ρόλο του Μιχαλάκη στα Εγκλήματα.

Αυτό που σε χαρακτήρισε, σε στιγμάτισε, ήταν ο ρόλος του Μιχαλάκη στα Εγκλήματα. Πώς ήταν όλη αυτή η έκρηξη της δημοσιότητας που ήρθε στη ζωή σου;

Ήταν μια πολύ ωραία εποχή. Πρωτόγνωρο για μένα τότε, ξαφνικά με γνώριζαν όλοι στο δρόμο και μου έλεγαν καλά λόγια, με αγκάλιαζαν, μου έλεγαν ατάκες από τη σειρά, αστεία. Είχα γίνει ο δικός τους άνθρωπος. Θυμάμαι τότε έξω από ένα μπαράκι, ένας νεαρός με στρίμωξε κι άρχισε να μου λέει διάφορα, ότι «είσαι φοβερός τύπος» κι άλλα καλά λόγια και στο τέλος πρόσθεσε «και δεν είμαι γκέι», γιατί ο Μιχαλάκης ως γνωστόν ήταν γκέι. Δηλαδή, επειδή μου είπε καλά λόγια φοβήθηκε ότι εγώ θα τον θεωρούσα γκέι και θα πίστευα ότι μου την πέφτει.

Ίσως κάποιοι και να με ταύτιζαν με το ρόλο ή σε κάποιες κοπέλες που έβγαινα κάποιοι να τους είχαν πει «μα καλά, αυτός δεν είναι γκέι;» γιατί με ρωτούσαν. Αλλά εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στο τι έλεγαν. Ήταν ένας ωραίος ρόλος και μάλιστα επιτυχημένος, γιατί τον αγάπησε ο κόσμος. Είχε πολύ ωραία στοιχεία ο Μιχαλάκης. Άλλωστε κάποια χρόνια αργότερα έκανα και καθαρά γκέι ρόλο στο «Κόκκινο Δωμάτιο», όταν παίζαμε το γκέι ζευγάρι με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

Έχεις πληρωθεί καλά από την τηλεόραση;

Όχι, γιατί δεν ήξερα να πουλήσω καλά τον εαυτό μου και θεωρώ ότι ακόμα και τότε που έπεφταν οι πολύ υψηλές αμοιβές, εγώ δεν πήρα αυτές που θα μπορούσα. Κι εννοώ αμέσως μετά τα Εγκλήματα, γιατί στα Εγκλήματα μού έλεγαν απλώς «εντάξει, θα γίνεις γνωστός». Πάντως, στο επόμενο σίριαλ που έκανα πήρα πολύ καλά λεφτά για μένα. Ήταν τα διπλάσια. Αλλά και πάλι με αυτά που άκουγα μετά από άλλους συναδέλφους μου, καμία σχέση.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024