Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Βίρτους Μπολόνια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport,ο 28χρονος Γάλλος φόργουορντ Ουίλιαμ Χάουαρντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα, η οποία συνεχίζει την προσπάθεια μεταγραφικής της ενίσχυσης ενόψει της επιστροφής της στη Euroleague.
Τα τελευταία δύο χρόνια ο Χάουαρντ έπαιξε στη Βιλερμπάν, έχοντας την περασμένη σεζόν 7,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε όλες τις διοργανώσεις και σε σύνολο 59 αγώνων, ενώ σούταρε από το τρίποντο με 39%.
Ο Χάουαρντ, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η ισπανική Μπανταλόνα, προορίζεται για αντικαταστάτης του Κέβιν Χάρβεϊ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Σκαριόλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος κατάφερε να κάνει αίσθηση στο σύνολο του Πάρκερ, ενώ είχε και το εντυπωσιακό highlight με buzzer beater τρίποντο από το κέντρο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στην έδρα της Μονακό.
Διαβάστε τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League κι έχει τον τρόπο για να «απογειώσει» την επόμενη σεζόν του, με μια πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης