Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κατσαούνης: «Μπήκα στο Survivor κατά λάθος»

Γιώργος Κατσαούνης: «Μπήκα στο Survivor κατά λάθος»

Απίστευτες δηλώσεις από τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Τι άλλο θα ακούσουμε! Μπορεί το Survivor 5 να έριξε τίτλους τέλους, με τον Στάθη Σχίζα να αναδεικνύεται νικητής ωστόσο, οι παίκτες που έλαβαν μέρος συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο 27χρονος μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε ότι… δεν ήθελε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Εγώ έκανα μεγάλο αγώνα για τον Στάθη και νομίζω ότι φάνηκε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο φίλος μου ο Στάθης διότι είναι σαν να το κέρδισα εγώ το έπαθλο», είπε αρχικά στο «Open Weekend».

Και πρόσθεσε: «Από το Survivor εγώ δεν ήθελα τις 100.000 ευρώ. Εγώ μπήκα κατά λάθος μέσα στο παιχνίδι. Το Survivor τελειώνει, αλλά οι φιλίες δεν τελειώνουν ποτέ».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε από το παιχνίδι μετά την επίθεση κατά του Τάκη Καραγκούνια.

Ο ίδιος για το συμβάν αυτό έχει πει: «Με τον Τάκη αρχίσαμε πολύ όμορφα. Όλα ξεκίνησαν από τους στίβους μάχης, υπήρχε ένας ωραίος ανταγωνισμός στην αρχή, αλλά μετά το ένα έφερνε το άλλο, υπήρχε υπερένταση. Μία μέρα είχε βροχή κι η Ναυσικά είχε αφήσει τα παπούτσια της στη θάλασσα και της είπα ότι θα πάω εγώ να τα πάρω τα παπούτσια. Όταν πήγα εκεί, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Τα πήρα νομίζοντας ότι είναι της Ναυσικάς και τα έβαλα κάτω από την καλύβα. Ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του και κάποια στιγμή λέει μια κουβέντα ότι «όποιος πήρε τα παπούτσια, του γ**** το σπίτι». Είναι κάποιες κουβέντες, οι οποίες δεν λέγονται. Και τα παπούτσια να σου πήρε κάποιος δεν γίνεται να του βρίζεις το σπίτι. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν μπορούσα να πουλήσω την οικογένειά μου για 100.000 ευρώ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024