Σιμόνα Χάλεπ: «Ψηφίζει» Μύκονο για τις διακοπές της
Η Ρουμάνα τενίστρια ξεκουράζεται στο νησί των ανέμων και περνά χαλαρές στιγμές
Μετά τον Ρότζερ Φέντερερ, που επέλεξε την Πάρο, και την Σερένα Γουίλιαμς, που βρέθηκε στην Αθήνα, ακόμη μία αθλήτρια του τένις κατέφθασε στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Ο λόγος για την Σιμόνα Χάλεπ, η οποία αυτές τις μέρες είναι στη Μύκονο.
Η Ρουμάνα τενίστρια που έχει φτάσει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κερδίσει το Wimbledon και το Roland Garros αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί των ανέμων και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία της στην Αμερική.
Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με φίλους.
Μάλιστα, σε story της αποκάλυψε ότι βρέθηκε και στη συναυλία που έδωσε ο Νίκος Βέρτης, σε γνωστό beach bar, στον Ορνό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 30χρονη τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε δύσκολα με τους τραυματισμούς της. Πλέον, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της, με προπονητή τον Πατρίκ Μουράτογλου. Στο φετινό τουρνουά του Wimbledon έφτασε έως τους «4» και έδειξε ότι έχει επιστρέψει για τα καλά.
Δείτε τις αναρτήσεις της από τη Μύκονο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442