Έξαλλη η Κατερίνα Στικούδη με ερώτηση δημοσιογράφων – Τι την εκνεύρισε
Η Κατερίνα Στικούδη δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφων
Η Κατερίνα Στικούδη έγινε έξαλλη με ερώτηση δημοσιογράφων και δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της.
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά της σχέδια και δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση.
Στην επιμονή των δημοσιογράφων να μάθουν για τους λόγους που δεν ευδοκίμησε η συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Η Κατερίνα Στικούδη ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και απάντησε ενοχλημένη: «Έλα τώρα, έλα τώρα, εντάξει. Παρουσιάζουμε τόσο ωραία πράγματα και οι δύο γιατί να συνεχίζουμε να μιλάμε για κάτι που δεν έγινε ποτέ; Δεν έχουμε κάτι να πούμε» είπε αρχικά.
«Γιατί συνεχίζετε κάτι που δεν έγινε ποτέ και δεν μιλάμε για ένα σωρό πράγματα που παρουσιάζουμε και οι δύο. Λες και συμβαίνει πρώτη φορά. Σκέψου κι εμείς όπου πηγαίνουμε να το συζητάμε» κατέληξε.
Η Κατερίνα Στικούδη υπήρξαν πληροφορίες ότι θα παρουσίαζε ψυχαγωγική εκπομπή μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Η ιδέα είχε πάρει στον ΑΝΤ1 από εταιρεία παραγωγής αλλά όπως φαίνεται δεν έπεισε τους υπεύθυνους στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Οι πληροφορίες λένε ότι στο κανάλι είδαν τον πιλότο της εκπομπής, το συζήτησαν και τελικά επέλεξαν ένα άλλο πρότζεκτ που έκριναν ότι θα είχε μεγαλύτερη απήχηση.
Παρόλα αυτά η πρόταση δεν έχει ακόμα εγκαταλειφθεί από τις δύο εντυπωσιακές κυρίες και σκέφτονται άλλα κανάλια που θα μπορούσαν να δείξουν ενδιαφέρον. Το μέλλον θα δείξει!
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας
- Ένας νέος αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών πλησιάζει – Υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442