
Μοσίρι: «Η Έβερτον δεν πωλείται»
Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φάραντ Μοσίρι, διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να βάζει πωλητήριο στην ομάδα του.
Διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σενάριο πώλησης της Έβερτον ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Φάραντ Μοσίρι, παρά την έντονη φημολογία και τα πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων 48 ωρών, περί αναζήτησης αγοραστή για τους «εφοπλιστές».
«Έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις και ακόμα περισσότερα δημοσιεύματα σχετικά με πιθανές επενδύσεις στην ομάδα μας τελευταία, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία πινακίδα «προς πώληση» για την Έβερτον.
Πάντα ήμουν και θα παραμείνω ανοιχτός στην διερεύνηση όλων των επενδυτικών ευκαιριών, όμως παραμένω συγκεντρωμένος στην ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το νέο μας γήπεδο στο Μπράμπλεϊ-Μουρ αλλά και την ενίσχυση της ομάδας.
Αυτή η ενίσχυση μπορεί να περιλαμβάνει μια αναζήτηση μιας μικρής εξωτερικής επένδυσης, όμως δηλώνω κατηγορηματικά ότι η Έβερτον δεν πωλείται», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μοσίρι σε επίσημη τοποθέτησή του προς τον βρετανικό Τύπο.
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Η ολοκλήρωση του έργου του Ιλισού αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
- Cornelius Horgan: Ο διεθνούς φήμης acting coach έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό workshop
- Βασιλιάς Κάρολος: Επισκέπτεται τις ΗΠΑ στη σκιά του πολέμου στο Ιράν και του περιστατικού των πυροβολισμών
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών για φθορές στο Εφετείο: Καταγγέλλει έλλειψη επαρκών μέτρων φύλαξης
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»


