Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Vision 7S: Πρόβα ηλεκτροκίνησης σε επτά θέσεις

Skoda Vision 7S: Πρόβα ηλεκτροκίνησης σε επτά θέσεις

Το νέο επταθέσιο και ηλεκτρικό μοντέλο που προτίθεται να εξελίξει η Skoda και το οποίο θα αναλάβει να συστήσει το νέο σχεδιαστικό της κώδικα παρουσιάζει τα διαπιστευτήρια του, ξεκινώντας εκ των έσω

Στο πρόσφατο παρελθόν η Skoda είχε αφήσει να εννοηθεί ότι προετοιμάζει την μετεξέλιξη του σχεδιαστικού της κώδικα η οποία θα κάνει πρεμιέρα με «όχημα» ένα επταθέσιο και αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Όπως όλα δείχνουν, το επίμαχο μοντέλο αποκαλύπτεται σταδιακά, αρχικά εκ των έσω.

Το Vision 7S, όπως ονομάζεται το πρωτότυπο, υιοθετεί μια καινοτόμο διάταξη στο εσωτερικό, διαθέτοντας τρεις σειρές καθισμάτων οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν 6+1 άτομα καθώς στην δεύτερη σειρά εκεί που παραδοσιακά, φιλοξενείται ένα τριθέσιο κάθισμα στο κέντρο παρεπιδημεί ένα παιδικό κάθισμα. Βέβαια αναμενόμενα στην έκδοση παραγωγής που θα προκύψει θα ακολουθηθεί μια πιο παραδοσιακή διάταξη καθώς το νέο μοντέλο θα φιλοδοξεί να προσφέρει την χρηστικότητα και την πρακτικότητα με την οποία είναι συνώνυμη η τσεχική φίρμα.

Στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν συγκαταλέγεται μια λωρίδα από LED στο πάνω μέρος του ταμπλό το οποίο χαρακτηρίζεται επίσης από την ευέλικτη διάταξή του καθώς σχεδιάστηκε με το σκεπτικό να προσφέρει ψυχαγωγία στον οδηγό ενόσω περιμένει να φορτίσει το αυτοκίνητό του. Με αυτή τη λογική ο πίνακας οργάνων και το τιμόνι αποσύρονται δίνοντας την θέση τους στην κεντρική οθόνη η οποία περιστρέφεται σε οριζόντια διαμόρφωση, δίνοντας την δυνατότητα στον οδηγό να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο ή να παρακολουθήσει το αγαπημένο του πρόγραμμα σε κάποια συνδρομητική πλατφόρμα. Εκτός από τα παραπάνω, η δεύτερη και η τρίτη σειρά καθισμάτων φέρουν ενσωματωμένα backpacks για την αποθήκευση και την μεταφορά πραγμάτων αλλά και βάσεις για τάμπλετ προς όφελος της ψυχαγωγίας και των υπόλοιπων επιβατών.

Προς το παρόν, η Skoda δεν έχει ανακοινώσει στοιχεία για το χρονοδιάγραμμα άφιξης του μοντέλου αν και το πρωτότυπο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του φθινοπώρου με την προοπτική να μετεξελιχθεί σε έκδοση παραγωγής από το 2024.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024