Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται οριστικά από χθες το βράδυ ο Ορμπελίν Πινέδα.
Η Ένωση κατάφερε να ανταλλάξει με επιτυχία όλα τα έγγραφα της υπόθεσης με τη Θέλτα και έτσι πλέον απομένουν μονάχα τα τυπικά για να πάρει επίσημη μορφή η μετακόμιση του Μεξικανού χαφ στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».
Ο 26χρονος μέσος θα ταξιδέψει σύντομα για την Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ που βρίσκεται στο Άλκμααρ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα, ο Πινέδα νιώθει ήδη έτοιμος για… δουλειά και περιμένει πως και πως για να ξεκινήσει τις προπονήσεις και να δουλέψει ξανά υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος ήθελε σαν «τρελός» την απόκτηση του 26χρονου χαφ.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε ήδη δύο φορές στην «Roig Arena» τη Βαλένθια και σύμφωνα με τον προπονητή της, Πέδρο Μαρτίνεθ, είναι το φαβορί για το κάνει και στο Game 5, την Τετάρτη.
Ο Σέρχιο Ράμος είναι μια ανάσα από την αγορά της Σεβίλλης, αφού όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.