Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν φωτογραφιζόταν με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, Γιώργο Ηλιάδη
Η σπάνια φωτογραφία από το '80
Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιώργος Ηλιάδης έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, έναν μυστικό γάμο και έναν ξαφνικό χωρισμό.
Η ηθοποιός αφού είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή τη φορά με τον Κύπριο επιχειρηματία.
- Διαβάστε επίσης: Όταν η Βουγιουκλάκη προσπάθησε να κάνει στροφή στην καριέρα της: Η ακατάλληλη ταινία και το απρόοπτο
Η ίδια είχε εξομολογηθεί στους φίλους της ότι ο Ηλιάδης ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της.
Οι δυο τους έζησαν μαζί έξι χρόνια. Τον Ιανουάριο του 1982 παντρεύτηκαν κρυφά, στο εκκλησάκι του Αγίου Ελευθερίου. Μετά τον γάμο, ο Ηλιάδης ταξίδεψε στο Μπαχρέιν με την πρώην γυναίκα του για να κλείσουν μια συμφωνία για εκείνη με σοκολατοποιία. Η Αλίκη αισθάνθηκε πως τον έχασε οριστικά. Και έτσι, ήρθε ο χωρισμός, με το διαζύγιο να επικαλείται εγκατάλειψη συζυγικής στέγης.
Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης, μοιράζεται μαζί μας στον λογαριασμό του στο Instagram ένα ακόμη σπάνιο στιγμιότυπο.
Μια κοινή φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιώργου Ηλιάδη από το καλοκαίρι του 1980, στον Θεολόγο, το ησυχαστήριο της μεγάλης ηθοποιού.
Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, κρατώντας μια φέτα καρπούζι με φόντο την θάλασσα.
«Τον ερωτεύτηκε τον παντρεύτηκε τον λάτρεψε… Πολλοί είπαν ότι ήταν και ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. Ακόμη και όταν χώρισαν τους έδενε μια βαθιά αγάπη μέχρι και το τέλος. Μυθική η καριέρα της, μυθική και η ζωή της.. «, αναγράφεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Η ανάρτησή του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Loupasis (@arisloupasis)
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους


