Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επίσημη πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς»

«Επίσημη πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς»

Στη Σερβία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ενώ φέρεται διατεθειμένη να φτάσει και τα 1,8 εκατ. ευρώ της ρήτρας.

Η ΑΕΚ μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία για την απόκτηση του Πινέδα, φαίνεται πως έχει βάλει μπροστά για την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού. Η Ένωση λοιπόν φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει την ομάδα και τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Μακάμπι Χάιφα (προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League) και ο Ματίας Αλμέιδα φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του άμεσα.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Πήρε τον Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα μάλιστα με τη σερβική Telegraf, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά για την απόκτηση του 30χρονου στόπερ καταθέτοντας την Τρίτη πρόταση στη Μακάμπι που φτάνει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του Πλάνιτς, η Ένωση είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της ακόμα κι αν η ισραηλινή ομάδα αρνηθεί την πρόταση. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της στα 1,8 εκατ. ευρώ καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πλάνιτς και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πλάνιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Μακάμπι Χάιφα και η ισραηλινή ομάδα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα προκριματικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024