Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «αντίο» του Στέρλινγκ στη Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Το «αντίο» του Στέρλινγκ στη Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Ο Ραχίμ Στέρλιγνκ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, με μια ανάρτηση του στο Twitter.

Την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Σίτι, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, επιβεβαίωσε σήμερα ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος χρησιμοποίησε το Twitter για να αποχαιρετήσει με μήνυμά του τους φιλάθλους της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Τεν Χαγκ, ο Κλοπ και η ιστορία ενός φοβερού 4-0 (pic, vid)

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε το 2015 στο δυναμικό των «πολιτών» και στα επτά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 337 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 131 γκολ και 94 ασίστ, έχει έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι για συμβόλαιο διάρκειας 5+1 ετών, ενώ την περασμένη Κυριακή πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Ο ίδιος στη δήλωσή του δεν κατονομάζει τους «μπλε», ωστόσο αποχωρεί από το «Έτιχαντ Στέιντιουμ» έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, τέσσερα League Cup και ένα Κομιούνιτι Σιλντ, ενώ βοήθησε τους «πολίτες» να φτάσουν στον τελικό του Champions League για το 2021, όπου ηττήθηκαν από την Τσέλσι.

«Στο προπονητικό επιτελείο που έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξή μου μέσα στα χρόνια» αναφέρει ο 27χρονος στη δήλωσή του και συνεχίζει: «Στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έχουν γίνει περισσότερο από απλά αυτούς, με τους οποίους μοιράζομαι έναν αγωνιστικό χώρο. Στο προσωπικό των αποδυτηρίων. Στο προσωπικό των γραφείων.

Στους φιλάθλους, οι οποίοι υποστηρίζουν ακούραστα την ομάδα. Και σε όλους όσοι εμπλέκονται με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο σεβασμός μου για σας δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος. «Τι διαδρομή ήταν αυτή!

Είμαι ευγνώμων για τα σκαμπανεβάσματα, καθώς, κατά καιρούς, τα «κάτω» δοκίμασαν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μου και μου επέτρεψαν να σταθώ εδώ μπροστά σας ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Ήρθα στο Μάντσεστερ σε ηλικία 20 ετών, σήμερα φεύγω ως ένας άνδρας. Σας ευχαριστώ για την ατελείωτη υποστήριξή σας. Ήταν τιμή να φοράω τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024