Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάσα Βεζένκοφ: Όλα γύρω του(ς) γυρίζουν

Σάσα Βεζένκοφ: Όλα γύρω του(ς) γυρίζουν

Η υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, καθώς η παραμονή ή όχι του Βούλγαρου φόργουορντ κρίνει τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του Ολυμπιακού τη σεζόν που πέρασε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Βεζένκοφ αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας σε Euroleague και Basket League καθώς και MVP του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στο Μεξικό στόπερ που «έπαιξε» για την ΑΕΚ

Λογικό ήταν λοιπόν να τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα, εξαργυρώνοντας έτσι τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Το μέλλον του λοιπόν είναι αβέβαιο και θα καθορίσει σε σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Οι Κινγκς τον θέλουν τώρα

Η ομάδα από το Σακραμέντο απέκτησε ξαφνικά τα δικαιώματα του 27χρονου φόργουορντ από τους Καβαλίερς και έχει εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον της για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο παίκτης έχει στο συμβόλαιό του NBA out το οποίο έχει προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουλίου. Τότε είναι και η τελευταία μέρα που οι Κινγκς μπορούν να πληρώσουν τις 750.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από την άλλη πλευρά το Ατλαντικού, οι Κινγκς είναι διατεθειμένοι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σάσα μέσα στα χρονικά περιθώρια που τους απομένουν, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να πραγματοποιούνται τηλεφωνικά.

Ο Ολυμπιακός σε αναμμένα κάρβουνα

Μέσα σε όλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει.

Οι ερυθρόλευκοι είναι δεδομένο πως στηρίζονται πάνω στον Βεζένκοφ εν’ όψει της νέας χρονιάς, όχι μόνο λόγω των επιδόσεων του και του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει στην ομάδα, αλλά και για το γεγονός πως κατέχει ελληνικό διαβατήριο.

Ο Αντετοκούνμπο στον «πάγο»

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Απλώς ακόμα δεν μπορεί να δράσει, χωρίς να γνωρίζει οριστικά τι θα γίνει με τον Βεζένκοφ.

Μία περίπτωση παίκτη που το τελευταίο διάστημα απασχολεί έντονα το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ είναι αυτή του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο αδερφός του back to back MVP του NBA, Γιάννη, έμεινε ελεύθερος από τη Βιλερμπάν στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν και αποτελεί μια δυνατή λύση για το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Σε συνδυασμό πάντα με τις μεταγραφές στις θέσεις «4» και «5» των Πίτερς και Μπολομπόι αντίστοιχα, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως η προσθήκη του 25χρονου Έλληνα φόργουορντ θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Οι συζητήσεις με τον πρώην παίκτη των Λέικερς βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, τίποτα όμως δεν θεωρείται δεδομένο καθώς ο Αντετοκούνμπο έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις από ομάδες της Euroleague.

Το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του είναι φυσικά η ελληνική υπηκοότητα και το γεγονός ότι θα λύσει τα χέρια των διοικούντων του Ολυμπιακού σχετικά με τον αριθμό των ξένων που επιτρέπεται να αγωνίζονται στην Basket League.

Ανάλογα λοιπόν με τις εξελίξεις στο θέμα του Βεζένκοφ, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα κάνουν το αποφασιστικό «χτύπημα» για την απόκτηση του.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024