Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο AI Business & Management School στην Ελλάδα

Το πρώτο AI Business & Management School στην Ελλάδα

Προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες remote εργασίας

Γιατί όλοι μιλούν για σημαντικές αλλαγές στον χώρο του Business Analysis και του Management; Ποιες είναι οι νέες δεξιότητες που καλείται πλέον να διαθέτει στην μετά- covid εποχή ένας Business Analyst κι ένας Manager; Πώς μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα οι απόφοιτοι Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων και MBA; Γιατί όσοι αποκτούν τα νέα skills είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας;

Μέχρι πρότινος, οι γνώσεις που θα έπρεπε να έχει ένας Business Analyst ή ένας Manager περιορίζονταν σε αυτές που αποκτά στο στάδιο των Προπτυχιακών ή Μεταπτυχιακών Σπουδών.  Σήμερα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, χάρη στις νέες τεχνολογικές μεθόδους που έρχονται να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές. Οι εταιρείες πλέον εστιάζουν στα δεδομένα και χρησιμοποιούν εργαλεία για την ανάλυση και την ερμηνεία τους, με σκοπός την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων και τη λήψη αποφάσεων. Αρωγοί σε αυτή τη διαδικασία είναι μία σειρά από νέα τεχνολογικά εργαλεία, τα οποία οφείλουν να γνωρίζουν οι αντίστοιχοι επαγγελματίες.

Είναι πλέον δεδομένο ότι το επάγγελμα του Business Analyst και του Manager αλλάζει, καθώς τα προαπαιτούμενα της θέσης του διευρύνονται σημαντικά. Η προσαρμογή όλων των επαγγελματιών στα νέα δεδομένα κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση και την ανέλιξή τους. Η ταχύτητα δε αυτής της προσαρμογής είναι επίσης κρίσιμη, δεδομένου ότι καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα και διακρίνει τη στασιμότητα από την εξέλιξη και την διεκδίκηση υψηλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες remote εργασίας, διοργανώνεται από το Workearly Greece,  την πιο δημοφιλή εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling για τεχνολογικές ειδικότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα tech hubs του κόσμου, συνεργαζόμενο με κορυφαίους οργανισμούς της Silicon Valley.

Το AI Business & Management School του Workearly είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πιστοποίησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης στον χώρο του  Artificial Intelligence Management (AIM) στην Ελλάδα. Στο AI Business & Management School μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες ή φοιτητές  από τον χώρο του Management, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Business Analysis και επαγγελματίες άλλων συναφών κλάδων, με σκοπό να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες & φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα των Business, Management & Data Analytics.

Tο Workearly αποτελεί την πρώτη υπηρεσία που παρέχει schools που ακολουθούν πρακτική προσέγγιση για την απόκτηση νέων ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειρίας που  απαιτούνται για μια θέση εργασίας σε ένα πραγματικό, ή κοντά στο πραγματικό, εργασιακό περιβάλλον. Tο Workearly σε συνεργασία με την Slack, την μεγαλύτερη εταιρεία messaging για εταιρικές ομάδες στον κόσμο, συνδέει ατομικά τον κάθε εκπαιδευόμενο με τις remote εκπαιδευτικές ομάδες του Workearly, έχοντας πρόσβαση σε πλατφόρμες και βάσεις δεδομένων με πραγματικά datasets από γνωστές εταιρείες, αποκτώντας έτσι πραγματική εμπειρία σε υλοποίηση projects παράλληλα με την εκπαίδευση. Επιπλέον, εκτός από την ευέλικτη χρονικά και ασύγχρονη μελέτη, οι εκπαιδευόμενοι έχουν ατομική επίβλεψη και live αξιολογήσεις προόδου.

Διεθνής Πιστοποίηση

Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA), το Workearly προχώρησε σε συνεργασία με την Credly, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο digital credentials στον κόσμο για την παραγωγή εξειδικευμένων micro-credentials, ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης του προγράμματος, που τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Διασύνδεση με εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

Το εντυπωσιακό, για τα ελληνικά δεδομένα πελατολόγιο του Workearly, περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα διεθνή brands. Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα.

Το “φαινόμενο” Workearly

Δουλεύοντας στενά με υποψηφίους αλλά και εταιρείες ηγέτες του κλάδου, το Workearly κατάφερε πολύ γρήγορα να φέρει από το εξωτερικό τις νέες τάσεις της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, κατορθώνοντας να αναδειχθεί στην πιο δημοφιλή υπηρεσία reskilling και upskilling στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας και της Ανάλυσης Δεδομένων. Χιλιάδες επαγγελματίες που εκπαιδεύτηκαν, εργάζονται πλέον σε σημαντικές θέσεις, τόσο σε ελληνικές εταιρείες όσο και στην Παγκόσμια αγορά. Το Workearly powered by Reatcode απέσπασε σημαντικές διακρίσεις ( Μία από τις σημαντικότερες έως τώρα διακρίσεις είναι η ανάδειξη των ιδρυτών της εταιρείας στη λίστα Fortune 40 under 40), συμμετοχές ρεκόρ από υποψηφίους και εταιρείες και διθυραμβικές κριτικές από τους εκπαιδευομένους, καθιστώντας τις υπηρεσίες του ως τις κορυφαίες από άποψης ποιότητας, αποτελέσματος και εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Συμμετοχή στο AI Business & Management School

Κάντε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ ώστε να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το κόστος (ειδικές προσφορές για ανέργους και φοιτητές). Το πρόγραμμα διάρκειας 12 -16 εβδομάδων διαμορφώνεται σε απόλυτη συνεννόηση με κάθε συμμετέχοντα ατομικά.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024