Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμία ανησυχία για Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό

Καμία ανησυχία για Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό

Οι Ισπανοί μπορεί να κάνουν λόγο για «σφήνα» της Βαλένθια, αλλά στο Τριφύλλι δεν ανησυχούν και είναι σίγουροι για την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ.

Μπορεί τα δημοσιεύματα στην Ισπανία να έκαναν λόγο για «σφήνα» της Βαλένθια για τον Μάριους Γκριγκόνις, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν και εμφανίζονται σίγουροι για την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ.

Οι Πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη μεταγραφή του Γκριγκόνις και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής των απαραίτητων εγγράφων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος και ο 28χρονος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Μίσιτς – Τι συμβαίνει με τον Σέρβο και την ομάδα που θα αγωνίζεται 

Ο διεθνής άσος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από τους Πράσινους, με τη μεταγραφή να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του buy out). Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του Λιθουανού και δεν ανησυχούν με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στη χώρα της Ιβηρικής.

Το γεγονός ότι έχει αργήσει η ανακοίνωση της απόκτησης του 28χρονου γκαρντ οφείλεται στα διαδικαστικά θέματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες.

Ο Γκριγκόνις αποτελούσε τον εκλεκτό του Ντέγιαν Ράντονιτς για τη θέση «2», μετά την αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς, με τους Πράσινους να καλύπτουν με τον Λιθουανό το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σέρβου σούπερ σταρ.

Ο Γκριγκόνις πέρσι αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 8.5 πόντους, με 41.2% στα δίποντα, 43.1% στα τρίποντα και 91.7% στις βολές, ενώ είχε επίσης 1.4 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.6 κλεψίματα. Εκτός από την ΤΣΣΚΑ, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ζαλγκίρις, Αλμπα, Τενερίφη και Μανρέσα, με τον Παναθηναϊκό να προσθέτει στο ρόστερ του τον 28χρονο και τον Ντέγιαν Ράντονιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024