Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στη Μαραθώνος: Βίντεο - σοκ - Το αυτοκίνητο εξερράγη σαν πύρινη μπάλα

Τροχαίο στη Μαραθώνος: Βίντεο – σοκ – Το αυτοκίνητο εξερράγη σαν πύρινη μπάλα

Εικόνες που προκαλούν σοκ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος από τη σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στην λεωφόρο Μαραθώνος και κόστισε τη ζωή στον 34χρονο οδηγό

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη Λεωφόρο Μαραθώνος έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, φαίνεται η στιγμή του τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, όταν το μαύρο ΙΧ συγκρούεται πάνω στο δέντρο και παίρνει φωτιά.

Στις 00:10, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Πρώτου Θέματος, το μαύρο ΙΧ που κατευθύνεται προς την Νέα Μάκρη, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, παρεκκλίνει από την πορεία του, «καρφώνεται» πάνω στο δέντρο και τυλίγεται στις φλόγες.

Ο 34χρονος οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες, εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Δείτε το βίντεο

Έτρεχε τουλάχιστον με 160 χλμ/ώρα

«Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180 χιλιόμετρα την ώρα. Βρήκε στο δέντρο και εκσφενδονίστηκε γύρω στα 30 μέτρα πιο μπροστά. Το μπροστινό κομμάτι του αμαξιού είχε κοπεί τελείως στη μέση. Από τα πετάλια και μετά δεν υπήρχε αυτοκίνητο.

» Ο άνθρωπος εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και πέθανε ακαριαία. Είχε τραύματα στο λαιμό δεν ξέρω αν είχε αποκολληθεί το κεφάλι του εντελώς. Η μία συνάδελφος μου είπε ότι κόπηκε σχεδόν τελείως το κεφάλι» λέει στο Πρώτο Θέμα ο κ. Νίκος, υπεύθυνος του ξενοδοχείου μπροστά από το οποίο συνέβη το σοβαρό δυστύχημα.

Εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο βρίσκονταν δύο υπάλληλοι οι οποίοι άκουσαν το μπαμ και βγήκαν έξω να δουν τι είχε συμβεί.

Μόλις είδαν τον 34χρονο στο έδαφος σχεδόν αποκεφαλισμένο τον σκέπασαν με ένα σεντόνι, ενώ ένας άλλος υπάλληλος πήρε έναν πυροσβεστήρα προκειμένου να σβήσει τη φωτιά που εκδηλώθηκε στη μηχανή του αυτοκινήτου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024