Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Hyundai δρομολογεί νέο εργοστάσιο για EV

H Hyundai δρομολογεί νέο εργοστάσιο για EV

Η Hyundai ανακοίνωσε την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στην φυσική της έδρα το οποίο θα αφιερωθεί εξολοκλήρου στην παραγωγή ηλεκτροκίνητων μοντέλων

H κορεατική φίρμα ανακοίνωσε την πρόθεσή της για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στην Νότια Κορέα, (το πρώτο εργοστάσιο αυτοκινήτων που κατασκευάζεται στην περιοχή για πάνω από τρεις δεκαετίες) το οποίο θα παράγει αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, η παραγωγή θα ξεκινήσει από το 2025 και εντάσσεται στο σχέδιο του ομίλου Hyundai να επενδύσει 63 τρισεκατομμύρια won (περίπου 50 δισεκατομμύρια ευρώ) στην φυσική του έδρα.

Σημειώνεται πάντως ότι οι εργαζόμενοι στον όμιλο Hyundai στη Νότιο Κορέα, αποφάσισαν στις αρχές του μήνα να προβούν σε κινητοποιήσεις για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, ζητώντας υψηλότερα ημερομίσθια αλλά και να επιταχυνθούν οι επενδύσεις στην Nότιο Κορέα έναντι των εξωχώριων. Το τελευταίο εργοστάσιο του ομίλου Hyundai στην φυσική του έδρα εγκαινιάστηκε το 1996.

Αντιθέτως, o κορεατικός όμιλος ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο την επένδυση 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής μπαταριών στη Georgia των HΠΑ το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει το 2025.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024