Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι: Γιατί ο Ραχίμ Στέρλινγκ έγινε το «διαβατήριο» εισόδου του Μπόλι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη (pics, vids)

Τσέλσι: Γιατί ο Ραχίμ Στέρλινγκ έγινε το «διαβατήριο» εισόδου του Μπόλι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη (pics, vids)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ετοιμάζεται να φορέσει τα «μπλε» της Τσέλσι και να γίνει η πρώτη μεταγραφή των Λονδρέζων επί Τοντ Μπόλι ο οποίος δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του. Οι συναντήσεις με τους Μέντες και Λαπόρτα, οι φήμες περί Κριστιάνο και τα «κονέ» με τον διάσημο ράπερ Jay Z!

Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Σύμφωνα με την Telegraph, ο Άγγλος εξτρέμ συμφώνησε με τους «μπλε» και θα μετακομίσει στο Λονδίνο μέσα στις επόμενες ημέρες, υπογράφοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνάνε τις 300.000 λίρες.

Ο 27χρονος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τόμας Τούχελ και θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια στην πόλη όπου μεγάλωσε. Η Τσέλσι θα δώσει στη Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα 45 εκατομμύρια λίρες, με το συνολικό ποσό να ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις 55 εκατομμύρια λίρες, σε περίπτωση που επιτευχθούν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άγγλος αναμένεται να γίνει ακόμα και εντός των επόμενων ωρών το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Τοντ Μπόλι στην Τσέλσι, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της νέας ιδιοκτησίας των «μπλε». Μία μεταγραφή η οποία ουσιαστικά γίνεται το «διαβατήριο» του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο Μπόλι μοιάζει να έχει αναλάβει μόνος του τον φετινό σχεδιασμό της Τσέλσι, ως προς τις διαπραγματεύσεις με τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους του, με τους Άγγλους να τονίζουν πως όλες οι κινήσεις θα γίνουν σε συνεννόηση με τον Τόμας Τούχελ.

Τα συναισθήματα και η… αύρα που βγάζει ο 47χρονος είναι μέχρι στιγμής θετικά. Ο Μπόλι δείχνει διατεθειμένος να κάνει όλα τα χατίρια στον Γερμανό κόουτς, ακόμα και αν δεν περνάνε όλα από τα δικά του χέρια, όπως στην περίπτωση του Ραφίνια ο οποίος καταλήγει στην Μπαρτσελόνα, παρότι η Τσέλσι ήταν η πρώτη ομάδα που συμφώνησε επισήμως με τη Λιντς για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Ο νέος ιδιοκτήτης των «μπλε» είναι σίγουρο πως έχει καταλάβει τι «παίζει» στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ωστόσο οι κινήσεις του και οι πράξεις του δείχνουν πως «διψάει» για να μάθει περισσότερα.

Πρώτα συναντήθηκε με τον μεγάλο Πορτογάλο ατζέντη και μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζορζ Μέντες. Μια εξέλιξη η οποία «φούντωσε» για τα καλά και μάλιστα από το… «φλερτ» ανάμεσα στους «μπλε» και τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ωστόσο ακριβώς έτσι τα πράγματα; Ενδιαφέρεται τόσο έντονα η Τσέλσι;

Μέσα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η περίπτωση του Ρονάλντο ήταν μια από τις πολλές που συζητήθηκε στη μεγάλη συνάντηση. Τι σημαίνει αυτό; Πως το όνομα του Ρονάλντο δεν είχε ειδική μεταχείριση στο… τραπέζι, αλλά ήταν ένα από τα πολλά.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα follow up που βγήκαν στη… φορά μπήκαν στο «κόλπο» διάφοροι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο Μέντες, όπως αυτά των Ζοάο Φέλιξ και Ραφαέλ Λεάο.

Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη συνάντηση είχε τον χαρακτήρα ενός «ραντεβού» γνωριμίας ανάμεσα στον Μπόλι και τον Μέντες.

Δεύτερη μεγάλη συνάντηση για τον Αμερικανό, αυτή με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα. Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι βρέθηκε στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα και οι κάμερες τον «έπιασαν» σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της πόλης, όπου έδωσε το «παρών» και ο Ζουάν Λαπόρτα.

Στο συγκεκριμένο τραπέζι ωστόσο έγιναν και διαπραγματεύσεις. Η Μπαρτσελόνα είναι γνωστό πως θέλει τους Αθπιλικουέτα και Αλόνσο, ενώ η Τσέλσι φέρεται από την πλευρά της να εξετάζει την υπόθεση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ ο οποίος είναι «φευγάτος»…

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης των LA Dodgers κατάφερε να «χώσει» και τον γνωστό ράπερ, Jay Z μέσα σε μια ποδοσφαιρική μεταγραφή. Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Μπόλι πήρε τη βοήθεια της εταιρίας του Αμερικανού ράπερ, Roc Nation, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Ίντερ, για την υπόθεση του Λουκάκου!

Ο Μπόλι δείχνει από νωρίς πως θέλει να εισχωρήσει στα… βαθιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη, αναλαμβάνοντας διαπραγματεύσεις και υποθέσεις, σε έναν χώρο τον οποίο ουσιαστικά τώρα τον μαθαίνει από κοντά.

Ο πρώτος απολογισμός θα γίνει μετά το τέλος του φετινού καλοκαιριού. Ο ίδιος πάντως δεν σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει τα… Πάντα Όλα, καθώς τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ψάχνει να προσλάβει έναν τεχνικό διευθυντή που θα κινείται σύμφωνα με τα «θέλω» του ίδιου και του Τόμας Τούχελ…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024