Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: 11χρονος έπεσε σε βράχια και του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

Βόλος: 11χρονος έπεσε σε βράχια και του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

Τα χειρότερα γλίτωσε ένα παιδί μόλις 11 ετών όταν την ώρα που βρισκόταν με τον πατέρα του σε προβλήτα στις Αλυκές Βόλου έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε

Λαχτάρησαν χθες το μεσημέρι οι λουόμενοι στις Αλυκές Βόλου. Αγοράκι ηλικίας 11 ετών που ήταν με τον πατέρα του στην προβλήτα και ψάρευαν, αισθάνθηκε ξαφνικά ζάλη και έπεσε στα βράχια με το κεφάλι.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το περιστατικό τραυματισμού σημειώθηκε στις 13:30 και άμεσα στο σημείο έτρεξαν οι ναυαγοσώστες της παραλίας για να παρέχουν πρώτες βοήθειες.

Ο ανήλικος έφερε τραύματα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο μάγουλο και στο μέτωπο. Το δεύτερο στο μέτωπο ήταν πιο μεγάλο, ενώ ο μικρούλης είχε σφηνωμένο σιδερένιο αντικείμενο από το καλάμι καθώς πέφτοντας στα βράχια χτύπησε πάνω σε αυτό.

Οι ναυαγοσώστες σταμάτησαν την αιμορραγία, επιδένοντας τα τραύματα και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε φορείο και τον μετέφεραν στον δρόμο, για τον παραλάβει άμεσα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Δεν είναι γνωστό γιατί ο 11χρονος αισθάνθηκε ζάλη. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών παρέμεινε νοσηλευόμενος στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του δεν κινδυνεύει και ο λόγος της παραμονής του στο Αχιλλοπούλειο είναι για πρόληψη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024