Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Όταν ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλεσε τη σύζυγο του πατέρα του «εκδικητική ηλίθια»

ΗΠΑ: Όταν ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλεσε τη σύζυγο του πατέρα του «εκδικητική ηλίθια»

Ο 52χρονος Χάντερ έβριζε την Τζιλ Μπάιντεν σε μια σειρά από γραπτά μηνύματα, που έστειλε το 2018 όταν η οικογένειά του έκανε αγώνα για να τον βοηθήσει, σύμφωνα με την Sun.

Σάλος έχε προκληθεί στις ΗΠΑ με τον 52χρονος γιό του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, ο οποίος αποκάλεσε τη θετή του μητέρα και Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν, «εκδικητική ηλίθια» σε γραπτά μηνύματα, όταν εκείνη τον πίεζε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης για να καταπολεμήσει την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

Ο 52χρονος Χάντερ έβριζε την Τζιλ Μπάιντεν σε μια σειρά από γραπτά μηνύματα, που έστειλε το 2018 όταν η οικογένειά του έκανε αγώνα για να τον βοηθήσει, σύμφωνα με την Sun.

Σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, που έστειλε στη χήρα του αδερφού του Μπο, Χάλι Μπάιντεν, με την οποία είχε σχέση εκείνη την εποχή, ο Χάντερ έγραφε: «Γ@μα τη μητριά μου γιατί ήταν πάντα τόσο εγωίστρια, ηλίθια και μ@@@νι», έγραψε στη Χάλι καθώς η σύντομη σχέση τους είχε χειροτερέψει.

Παραδέχτηκε επίσης ότι αποκάλεσε τη θετή του μητέρα «γ@@@νη και εκδικητική ηλίθια» σε μια άλλη ανταλλαγή μηνυμάτων με τον θείο του, Τζέιμς Μπάιντεν, λίγες μέρες αργότερα. Στα μηνύματα προς τον θείο του, ο οποίος είναι αδερφός του Προέδρου Μπάιντεν, ο Χάντερ είπε ότι είχε γίνει έξαλλος με την Τζιλ και ότι ήταν πιο έξυπνος από αυτή.

«Και ξέρεις ότι ακόμα και στο χειρότερο μεθύσι μου είμαι πολύ πιο έξυπνος απ΄ ό,τι θα μπορούσες να καταλάβεις και είσαι ένας μ@@@κας καθηγητής, που δεν θα μπορούσες να τα βγάλεις πέρα ούτε σε τάξη πρωτοετών. Οπότε άντε και γ@@@σου Τζιλ κι ας συμφωνήσουμε όλοι ότι δε σε γουστάρω περισσότερο απ΄ό,τι με γουστάρεις εσύ», έγραψε ο Χάντερ στο μήνυμα.

Σε ένα άλλο μήνυμα προς τον θείο του, ο Χάντερ κλαιγόταν ότι ο πατέρας του δεν τον είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες φορές που έκανε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά.

«Κυριολεκτικά δεν έχει έρθει ούτε μια φορά, ούτε μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε όσο βρισκόμουν σε αποτοξίνωση», έγραψε ο Χάντερ για τον πατέρα του.

Τα μηνύματα αποκαλύφθηκαν σε ένα iPhone που βρέθηκε ως αντίγραφο ασφαλείας στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ, ανέφερε η Sun. Η αποκάλυψη των υβριστικών μηνυμάτων έγινε την ίδια εβδομάδα που ο Χάντερ φωτογραφήθηκε επανειλημμένα δίπλα στον πατέρα του και την πρώτη κυρία στην Ουάσιγκτον.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024