Επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ
Στην χώρα μας επέστρεψε ο ΠΑΟΚ έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία.
Έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε ξανά στην βάση του με την αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά να προσγειώνεται στην Θεσσαλονική την Κυριακή (10/7) το απόγευμα.
Μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες» πριν επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις την Τετάρτη (13/7).
Διαβάστε επίσης: Τσιγγάρας: «Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους όλους τους στόχους μας»
Έτσι οι ασπρόμαυροι θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους θα αποφορτιστούν από το έντονο πρόγραμμα και θα επιστρέψουν ξανά στην δράση, προκειμένου να «φουλάρουν» για τις αναμετρήσεις με την Λέφσκι Σόφια για τα προκριματικά του Europa Coference League οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 21 και 28 Ιουλίου.
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
- Απογοητευμένη η Σαμπαλένκα μετά την ήττα – σοκ από την Σνάιντερ: «Θέλω να σταματήσω το τένις…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442