Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος και επίσημα από την Μπασκόνια ο Πίτερς – Ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

Τέλος και επίσημα από την Μπασκόνια ο Πίτερς – Ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

Ο Άλεκ Πίτερς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Μπασκόνια και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Άλεκ Πίτερς έμεινε ελεύθερος και επίσημα από την Μπασκόνια και πλέον είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό, μιας και υπάρχει δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 27χρονος αμερικανός πάουερ φόργουορντ (2.06) τα είχε βρει με τους νταμπλούχους Ελλάδας εδώ και μέρες και περίμενε το τυπικό της υπόθεσης με τους Βάσκους, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι αποτελεί παρελθόν.

Πλέον ο δρόμος για να τελειώσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό άνοιξε και αναμένεται να είναι η τρίτη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μετά τους Τζόελ Μπολομπόι και Αϊζάια Κάνααν, που έχουν ανακοινωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πίτερς είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων και αποτελεί την πρώτη επιλογή στη λίστα που είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τη θέση «4».

Ο αμερικανός ουσιαστικά θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Πρίντεζη που αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, ενώ όλα δείχνουν ότι θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στους πάουερ φόργουορντ μαζί με τον Σάσα Βεζένκοφ, που φαίνεται πως θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Ο Πίτερς έχει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και την EuroLeague, καθώς έπαιξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην Αναντολού Εφές και στην Μπασκόνια.

Ακόμα αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο Βαλπαράισο από το 2013 έως το 2017, έγινε draft στο νούμερο 54 από τους Φοίνιξ Σανς το 2017 και αγωνίστηκε μαζί τους μία σεζόν.

Στην ΤΣΣΚΑ σούταρε με 43,3% στο τρίποντο σε 36 αγώνες, στην Αναντολού Εφές σούταρε με 41,7% σε 27 ματς και στην Μπασκόνια με 44,7% σε 33 αναμετρήσεις της EuroLeague.

Δείτε την ανάρτηση της Μπασκόνια:

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024