
Στην MED-9 ο Βαρβιτσιώτης με ατζέντα πανδημία και πόλεμο στην Ουκρανία
Ο Βαρβιτσιώτης θα έχει συνάντηση και με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, Pascual Ignacio Navarro Ríos
Για τη Μαδρίτη αναχωρεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκά θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προκειμένου να δώσει το παρών στη Σύνοδο Ευρωμεσογειακής Ομάδας MED-9.
Ο Βαρβιτσιώτης κατά την παραμονή του στη Μαδρίτη, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, Pascual Ignacio Navarro Ríos, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας αλλά και διμερών σχέσεων.
Το MED-9
Την επόμενη μέρα, Τρίτη 12 Ιουλίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Υπουργική Σύνοδο της Ευρωμεσογειακής Ομάδας MED-9, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν οι εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς και η συνεργασία με τις χώρες της Νότιας Γειτονίας.
- Αναχώρησαν για το ΟΑΚΑ οι αποστολές Ολυμπιακού και Ρεάλ
- Μικρόσωμοι σκύλοι: Ποια είναι τα κοινά λάθη που κάνουμε στην ανατροφή τους και πώς να τα αποφύγουμε
- Εκλογές στην Κύπρο: Η αποχή δεν είναι επιλογή, είπε ο Χριστοδουλίδης – «Δεν αγωνιώ για το αποτέλεσμα»
- Μουντιάλ 2026: Μέσι, Εμπαπέ, Κέιν στο βίντεοκλιπ της Σακίρα για το «Dai Dai»
- Η συμβουλή του Κομπανί στους παίκτες της Μπάγερν μετά το νταμπλ
- Η Ρωσία έπληξε την Ουκρανία με υπερηχητικούς και βαλλιστικούς πυραύλους


