Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο νικητή - Οι καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν

X Factor: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο νικητή – Οι καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν

Το X Factor φτάνει στο τέλος του. Λίγο πριν το μεγάλο τελικό ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του μεγαλύτερου μουσικού talent show

Με τις εκπληκτικές φωνητικές επιδόσεις αλλά και την προσωπικότητά τους, οι Γίναμε, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και η Έλενα Παναγιωτίδου βρίσκονται απόψε, στις 21:00 στο MEGA, ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο, την νίκη στο X Factor.

Οι πέντε διαγωνιζόμενοι θα δώσουν μάχη για την πολυπόθητη νίκη, η οποία θα φέρει μαζί της το έπαθλο ρεκόρ αλλά και για ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα στον χώρο της μουσικής.

Οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, μπήκαν μαζί με τους διαγωνιζόμενους της ομάδας τους στην τελική ευθεία, με τα περιθώρια να στενεύουν και ο Αντρέας Γεωργίου δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει η μάχη. Από τον μεγάλο τελικό δε θα λείπει φυσικά, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νίκος Μουρατίδης με τα εύστοχα αλλά καυστικά σχόλια τους.

Οι μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν οι διαγωνιζόμενοι με τις ερμηνείες τους είναι αμέτρητες. Όπως επίσης, και οι πολλές στιγμές γέλιου που μας χάρισε η κριτική επιτροπή και ο παρουσιαστής Ανδρέας Γεωργίου.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, πάμε να θυμηθούμε ποιες ήταν οι καλύτερες στιγμές του μουσικού talent show.

Όταν ο Στέλιος Ρόκκος φίλησε τον Ανδρέα Γεωργίου στο στόμα

Το X Factor ξεκίνησε δυναμικά από το 1ο κιόλας live, με τον Ανδρέα Γεωργίου να καλωσορίζει την κριτική επιτροπή.

Μπαίνοντας στο φαντασμαγορικό πλατό του «X-Factor» ο Στέλιος Ρόκκος δεν δίστασε να φιλήσει τον Αντρέα Γεωργίου στο στόμα.

Μάλιστα, με μεγάλη δόση χιούμορ ο παρουσιαστής είπε: «Ωπ! Στέλιο μου με φίλησες στο στόμα! Σκατά! Σκατά!».

Ο Ηλίας Ψινάκης και το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας ιδιαίτερος και ανατρεπτικός άνθρωπος. Φέτος ήταν αρκετές οι στιγμές που μας χάρισε γέλιο αλλά και αμηχανία. Μια από εκείνες τις στιγμές που θα θυμόμαστε είναι όταν πήγε στα backstage να σταθεί δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπόγδανο.
«Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες» μου είπε αναφερόμενος στην Κατερίνα Λιόλιου.

Στη συνέχεια… έκανε κάτι που θα θυμούνται για πολύ καιρό όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, αφού κατέβασε on air το φόρεμά της.

Στο στόχαστρο του Ψινάκη, η Μαρίζα Ρίζου

Ο Ηλίας Ψινάκης φημίζεται για πικάντικα σχόλια του.  Από το στόχαστρο του δεν απουσίασε ξανά η Μαρίζα Ρίζου την οποία και ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να πειράξει με χιούμορ.
«Σταματήστε να μου φέρνετε χορεύτριες γυμνασμένες! Κοριτσάρες με φωνάρες γυμνασμένες! Θέλω να φύγω! Γιατί; Γιατί εγώ εδώ πέρα φοράω κορσέδες να μαζεύουν τα ξίγκια που λέει και ο μπαμπάς μου» τόνισε με χαμόγελο η Μαρίζα Ρίζου μόλις της δόθηκε ο λόγος από τον παρουσιαστή του X Factor, Ανδρέα Γεωργίου.

«Γιατί να μη σας φέρνουν; Τι λέτε; Μια χαρά είστε! Εγώ σας περίμενα και είχα τρομάξει… Ε, κουλτουριάρα τώρα… Άπλυτη και άλουστη… Μια χαρά είστε, μια χαρά! Ειλικρινά πήγε η καρδιά μου στη θέση της» αποκρίθηκε, με πειραχτική ειλικρίνεια, ο Ηλίας Ψινάκης στην τραγουδίστρια και κριτή του X Factor, Μαρίζα Ρίζου.

Η ερμηνεία που συγκίνησε

Η Έλενα Παναγιωτίδου ταξίδεψε κριτές και κοινό με μία άκρως αισθαντική ερμηνεία του τραγουδιού «Έτσι Αγαπάω Εγώ».

«Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Στέλιος Ρόκκος την Έλενα Παναγιωτίδου», είπε ο Χρήστος Μάστορας στο X Factor, τονίζοντας πως την βρήκε εκπληκτική.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει τίποτα, σε εσένα μου αρέσουν όλα!», είπε ο Νίκος Μουρατίδης και υποκλίθηκε στο ταλέντο της.

«Έχω πολλά χρόνια να πάθω πλάκα με φωνή», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Η πρόταση γαι τη «Γη της Ελιάς»

Ο Μίλτος Χαρόβας έχασε από το Γιάννη Ονησιφόρου αλλά κέρδισε μια άλλη πρόταση, η οποία άφησε άφωνους τους πάντες. Ο Ανδρέα Γεωργίου αποφάσισε να του δώσει έναν ρόλο στην επιτυχημένη του τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς».

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει. Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν» είπε αρχικά.

«Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο»

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024