Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι της Θάσου κατά την διάρκεια της νύχτας από την επέλαση της κακοκαιρίας καθώς από την ισχυρή νεροποντή πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία και παρασύρθηκαν οχήματα.
Σύμφωνα με το kavalanews οι κάτοικοι στη Θάσο από τις 2 τα ξημερώματα προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους από τη μανία της βροχής.
Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα, καθώς σημειώθηκαν πλημμύρες σε σπίτια, ξενοδοχεία, δόμους, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκε και η Πυροσβεστική για τροχαία ατυχήματα με εκτροπή οχημάτων από τα ορμητικά νερά.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.