
Χ Factor: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό
O μεγάλος τελικός του Χ Factor θα γίνει την Κυριακή
Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του X-Factor την Κυριακή 10 Ιουλίου ξεκίνησε.
Στον μεγάλο ημιτελικό του X-Factor για μια ακόμα φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, η Έλενα Παναγιωτίδου, οι Γίναμε, ο Γιάννης Ονησιφόρου, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Θάνος Λάμπρου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος.
Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι, ωστόσο, έμελλε να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του X Factor που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής στο MEGA.
Και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ποιοι θα είναι αυτοί!
Ο λόγος για τον την Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, την Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, τον Άγγελο Αρχανιωτάκη και τον Χρήστο Αδαμόπουλο από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου καθώς και το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.
Δείτε το βίντεο
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ
- «Μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο, ή και καθόλου» λέει καθηγητής Γεωλογίας για το υγρό τσιμέντο στη Κυψέλη
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς



