Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Καλάθη – Απαντάει άμεσα ο διεθνής γκαρντ

Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Καλάθη – Απαντάει άμεσα ο διεθνής γκαρντ

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις με τον Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό ο οποίος κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον ομογενή γκαρντ, με συνολικές απολαβές στα 2,7 εκατ. ευρώ.

Άμεσα αναμένεται να κλείσει η υπόθεση του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον διεθνή άσο και περιμένουν ακόμα και σήμερα (8/7) την απάντησή του.

Το «τριφύλλι» φέρεται να προσφέρει στον Καλάθη διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές στα 2,7 εκατ. ευρώ. 1,2 εκατ. για τη φετινή χρονιά και 1,5 εκατ. για την επόμενη. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά στον Καλάθη και θέλει ουσιαστικά να χτίσει πάνω του την ομάδα, κερδίζοντας παράλληλα και τις εντυπώσεις μετά την ξαφνική απώλεια του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Το θέμα δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ καθώς αν δεν απαντήσει σήμερα ο Καλάθης, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να περιμένει το πολύ μέχρι και το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα αναγκαστεί να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως ο Καλάθης δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα από την Μπαρτσελόνα, αλλά το θέμα είναι τυπικό και δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024