Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπαν Αρχιεπίσκοπος με Μπακογιάννη

Τι είπαν Αρχιεπίσκοπος με Μπακογιάννη

Συνάντηση για τη συνεργασία Δήμου κι Εκκλησίας

Συνάντηση σε καλό κλίμα είχαν χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος με τον Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με πηγές του δήμου, ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στο Δήμαρχο και τον Μακαριώτατο παραμένει πάντα ανοιχτός, καθώς οι δύο άντρες, στο πλαίσιο της πολύπλευρης και αγαστής έως τώρα συνεργασίας τους, έχουν αναπτύξει μια στενή κοινωνική σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση.

Εξάλλου, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος έχει κατά το παρελθόν εκφράσει και δημοσίως την εκτίμηση που τρέφει για τον Δήμαρχο της Αθήνας, αποκαλώντας τον μάλιστα «τον καλύτερο δήμαρχο της Ελλάδας».

Συνεργασία

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης συζήτησαν εκ νέου για την ευρύτερη συνεργασία Εκκλησίας – Δήμου, για τις κοινωνικές δράσεις που έχουν από κοινού αναπτύξει μέχρι σήμερα, καθώς και για αυτές που θα δρομολογηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Αθήνας.

Μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκο κ.κ Ιερώνυμο ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «Κάθε συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είναι πολύτιμη.Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι, έχουμε την τιμή η πόλη μας να έχει έναν μοναδικό σύμμαχο, που ενδιαφέρεται για τους κατοίκους και τις ανάγκες τους και το επιβεβαιώνει συνεχώς κι εμπράκτως. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα όσα ο Δήμος Αθηναίων και η Εκκλησία της Ελλάδος έχουν κάνει από κοινού και όλα όσα θα γίνουν στο μέλλον».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024