Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«X Factor»: Ποιοι θα διαγωνιστούν απόψε στον ημιτελικό και πώς έφτασαν μέχρι εδώ

«X Factor»: Ποιοι θα διαγωνιστούν απόψε στον ημιτελικό και πώς έφτασαν μέχρι εδώ

Τα πράγματα δυσκολεύουν και για τους κριτές-μέντορες, που αναμετρώνται μεταξύ τους για να δουν κάποιον παίκτη από την ομάδα τους να διεκδικεί το έπαθλο-ρεκόρ των 150.00 ευρώ και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records

Η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο στο μουσικό talent show του MEGA, με τους οκτώ διαγωνιζόμενους να ρίχνονται στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση απόψε, Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 21:00, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «X Factor», με το αποψινό συναρπαστικό live show του ημιτελικού, που θα φέρει πέντε διαγωνιζόμενους ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους, αλλά θα δείξει και τον δρόμο της αποχώρησης σε τρεις. Τα πράγματα δυσκολεύουν και για τους κριτές-μέντορες, που αναμετρώνται μεταξύ τους για να δουν κάποιον παίκτη από την ομάδα τους να διεκδικεί το έπαθλο-ρεκόρ των 150.00 ευρώ και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Ο Μιχάλης Κουινέλης κατεβαίνει στον ημιτελικό με δύο υποψηφίους, ο Χρήστος Μάστορας με έναν, η Μαρίζα Ρίζου με τρεις, ο Στέλιος Ρόκκος με δύο. Πώς θα διαμορφωθούν οι δυνάμεις τους μετά την αποψινή μουσική «μάχη»;

Απόψε θα απολαύσουμε τους υποψηφίους σε τραγούδια που αποτελούν προσωπική επιλογή, και σε ερμηνείες που είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενη επίδοση. Το ζητούμενο, άλλωστε, είναι να εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό, που με την ψήφο του θα δώσει τα πέντε εισιτήρια για τον τελικό.

Ας θυμηθούμε τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι οκτώ διαγωνιζόμενοι στο προηγούμενο, 6ο live show του «X Factor», καθώς και τα καλύτερα σχόλια που άκουσαν τόσο από τους κριτές-μέντορες όσο και από τον Ηλία Ψινάκη και τον Νίκο Μουρατίδη.

#ΜeTonMihali

Γιάννης Ονησιφόρου

Με το «Always Remember Us This Way» της Lady Gaga, ο Γιάννης επιβεβαίωσε ότι είναι εξαιρετικός τραγουδιστής στον Χρήστο Μάστορα, που του είπε: «Μας το έχεις αποδείξει όλες τις φορές που έχεις τραγουδήσει στη σκηνή του “X Factor”». Η Μαρίζα Ρίζου επαίνεσε τον προσωπικό ήχο και τη φανταστική φωνή του, ενώ ο Νίκος Μουρατίδης, παρά τις ενστάσεις για την επιλογή του τραγουδιού, συνέχισε να υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πολύ καλός.

Γίναμε

Το δίδυμο του Κωστή και του Θανάση δεν μπόρεσε να διαγωνιστεί την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, όμως οι δύο κολλητοί φίλοι από τα Γιάννενα θα εμφανιστούν κανονικά στον ημιτελικό. Η τελευταία τους εμφάνιση ήταν στο 5ο live show, όπου πάντρεψαν το ρυθμικό «Εξωτικό χαρμάνι» των Penny and the Swingin’ Cats με τις ραπ ρίμες του Θανάση. Ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι το act ήταν παιχνιδιάρικο και κεφάτο, καταλήγοντας ότι πέρασε καλά, ενώ fan των Γίναμε δήλωσε η Μαρίζα Ρίζου.

#MeTonChristo

Κατερίνα Λαζαρίδου

Μετά τη μοναδική εμπειρία της εμφάνισής της μαζί με τον μέντορά της στην πρόσφατη συναυλία που έδωσαν οι ΜΕΛΙSSES, η Κατερίνα διαγωνίστηκε με ένα τραγούδι του Χρήστου Μάστορα, το «Δεν έχω ιδέα». Ο Ηλίας Ψινάκης χαρακτήρισε τον Χρήστο Μάστορα «τυχερό, ακόμη κι αν έχει μείνει με μία μόνο παίκτρια», ενώ ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε: «Ήσουν συγκλονιστική, άψογη φωνητικά και στιλιστικά. Το έζησες από την αρχή ως το τέλος το τραγούδι».

#MeTiMariza

Άγγελος Αρχανιωτάκης

«Είναι πολύ δύσκολο να δακρύσω κι εσύ το έκανες» είπε ο Στέλιος Ρόκκος στον 19χρονο Άγγελο μετά την ερμηνεία του στο ομολογουμένως απαιτητικό «Bohemian Rhapsody» των Queen. Ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τον frontman των Queen, ανέφερε: «Θα χαιρόταν πολύ ο Freddie Mercury να σας ακούει να το λέτε έτσι το τραγούδι». Και ο Χρήστος Μάστορας είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια τραγούδια δεν τα αγγίζεις, εκτός κι αν είσαι ο Άγγελος, που κάνει ό,τι θέλει με τη φωνή του».

Εβελίνα Κατσιάκου

Με το τραγούδι «Το δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα, η 27χρονη Εβελίνα κέρδισε τα πιο επαινετικά σχόλια από τους παρόντες αλλά και ένα μεγάλο «μπράβο» από την ίδια τη Νέγκα, η οποία έστειλε μήνυμα στη Μαρίζα Ρίζου. Η μέντορας της Εβελίνας δήλωσε περήφανη για την παίκτριά της: «Χάρηκα που σεβάστηκε την πρωτότυπη ερμηνεία και βρήκες τον εαυτό σου. Ήσουν φοβερή». Ο Χρήστος Μάστορας τη χαρακτήρισε «καινούργια Γιώτα Νέγκα», ενώ ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε: «Θα μπορούσα να σε ακούω για ώρα να λες ένα τέτοιου είδους ρεπερτόριο».

Χρήστος Αδαμόπουλος

«Σου βγάζω το καπέλο, ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς» είπε ο Χρήστος Μάστορας όταν ο 25χρονος διαγωνιζόμενος ερμήνευσε τον «Άμλετ της σελήνης» του Χρήστου Θηβαίου. Ο Νίκος Μουρατίδης θεώρησε ότι αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Χρήστου στο «X Factor», ο Στέλιος Ρόκκος τον χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό», ενώ η μέντοράς του, Μαρίζα Ρίζου, ενθουσιάστηκε: «Κατάφερε να κάνει το τραγούδι δικό του, να σεβαστεί τον τραγουδιστή που το πρωτοείπε και τους δημιουργούς του, αλλά και να βάλει τα δικά του στοιχεία. Ασχολήθηκε με την ουσία του τραγουδιού. Είμαι πολύ περήφανη που έχουμε συνεργαστεί».

#ΜeTonStelio

Έλενα Παναγιωτίδου

Με το παραδοσιακό «Θα σπάσω κούπες», η 23χρονη Έλενα έκανε τον Νίκο Μουρατίδη να τη χρίσει φαβορί για το έπαθλο του «X Factor»: «Να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θα κάνεις τα 150.000 ευρώ!», της είπε χαρακτηριστικά. Ο Ηλίας Ψινάκης εντυπωσιάστηκε, δίνοντας συγχαρητήρια και στη χορογράφο για το συνοδευτικό χορευτικό act, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος την αποκάλεσε χαϊδευτικά «Λενιώ μου» και της είπε: «Με έκανες και ένιωσα πολύ περήφανος».

Θάνος Λάμπρου

Αν και υποψήφιος για αποχώρηση στα προηγούμενα δύο live shows, o 21χρονος Θάνος φάνηκε να ξεπερνάει τις κακές στιγμές με μία εξαιρετική ερμηνεία στο «Σ’ έχω ερωτευτεί» του Σάκη Ρουβά. Το σχόλιο της Μαρίζας Ρίζου ήταν πολύ κολακευτικό: «Αισθάνθηκα ότι ένιωσες εντελώς άνετα στο τραγούδι, το είπες εκπληκτικά φωνητικά, το εννοούσες». Ο Ηλίας Ψινάκης αναγνώρισε τη μουσική παιδεία του Θάνου, ενώ ο Νίκος Μουρατίδης του είπε ότι είναι πολύ άξιος και τον συμβούλευσε να επεμβαίνει με την προσωπικότητά του λίγο παραπάνω στις ερμηνείες του.

Δείτε το τρέιλερ του ημιτελικού του «X Factor», που θα απολαύσουμε απόψε, Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 21:00 στο MEGA:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024